Avis pour De Kaai

295 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
295 avis
date score
Gitte
Avis du: 23/10/2019
Gitte recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Mooie locatie, supervriendelijke en snelle...

Mooie locatie, supervriendelijke en snelle bediening, verse producten en ruime porties.

Cindy
Avis du: 22/10/2019

Goeie service, lekkere salade...

Goeie service, lekkere salade

philippe
Avis du: 20/10/2019
philippe recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Parking Zicht op Schelde Vriendelijke bediening...

Parking Zicht op Schelde Vriendelijke bediening Eenvoudig lekker

Chris
Avis du: 20/10/2019
Chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We werden als 60-plussers behandeld als een...

We werden als 60-plussers behandeld als een kleuterklas, hoewel we allemaal doorwinterde restaurantbezoekers, hoogopgeleid en met ervaring. De eerste fles rode wijn smaakte zuur en na interpellatie van de hoofdkelner werd die ook zo bevonden door hem en kregen we een andere. De gerechten waren ok, maar meer ook niet. Mijn hazerug was te droog gebakken en vrij taai. We vroegen frieten bij, maar die zijn er nooit gekomen. De bediening was traag en onachtzaam.

Felix
Avis du: 18/10/2019
Felix recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Een aanrader en voor herhaling zeker vatbaar. ...

Een aanrader en voor herhaling zeker vatbaar. Uitmuntend lekker eten, pico bello service en geen parking problemen.

Inge
Avis du: 17/10/2019
Inge recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ik had de pasta met rode pesto en scampi gekoze...

Ik had de pasta met rode pesto en scampi gekozen, maar dit wat een serieuze ontgoocheling: het gerecht wat flets, er zat geen smaak in. In het verleden zijn wel hier al vaak geweest en dan was het altijd top. Misschien heb ik gewoon verkeerd gekozen deze keer? Er was echter niet echt iets op de kaart naar mijn zin voor de rest... Voor de rest was alles wel ok: leuke locatie, mooie zaak en vriendelijke bediening. Ook gemakkelijk dat het restaurant over een eigen autoparking beschikt.

Ronald
Avis du: 15/10/2019
Ronald recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We hebben gezellig en heel goed gegeten. Fijne...

We hebben gezellig en heel goed gegeten. Fijne sfeer en prima bediening. Je wordt niet als een nummer behandeld maar echt als klant. Ga zo door!!!

Frank
Avis du: 14/10/2019
Frank recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Service was uitstekend, hele vriendelijke ober....

Service was uitstekend, hele vriendelijke ober. Daarna een serveerster ook heel aardig. Eten en drinken, erg lekker. Het was een positieve belevenis.

Jacques
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 14/10/2019
Jacques recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Al bij al zijn we tevreden. De grotten waren...

Al bij al zijn we tevreden. De grotten waren te hard maar we hebben gevraagd ze te vervangen en dat was geen probleem. Mijn hoofdschotel mocht wel warmer zijn.

Marijke
Avis du: 14/10/2019
Marijke recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

lekker eten, goede bediening, geweldig uitzicht...

lekker eten, goede bediening, geweldig uitzicht maar te lang moeten wachten op het middageten

date score