Avis pour De Kaai

77 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.7
77 avis
date score
Jean L.Leemans
Jean L. recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/06/2017

Een fijne eerlijke keuken in een mooi kader....

Een fijne eerlijke keuken in een mooi kader.

ronaldJanssens
ronald recommande ce restaurant pour:
Avis du  11/06/2017

zaterdag personeel is minder geschikt dan dat...

zaterdag personeel is minder geschikt dan dat van de andere dagen (stress)

Brigitte G.Geerts
Brigitte G. recommande ce restaurant pour:
Avis du  29/05/2017

super vriendelijke bediening ! lekker eten...

super vriendelijke bediening ! lekker eten maar vond het wel een beetje prijzig :(

Xavier G.Gelissen
Xavier G. recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/05/2017

- Groepsmenu met vaste prijzen op de website...

- Groepsmenu met vaste prijzen op de website konden niet meer, staat wel in de bevestigingsmail van de reservering. Was ruim van te voren gereserveerd. - compensatie menu was een matig soepje, doorbakken steak met friet en 2 bollen schepijs met koffie voor 45pp. - later opstap geweest en je mocht pas pinnen boven de 25euro, ongelofelijk amateuristisch, onhorica waardig, waardeloze tent.

CathyVan Raemdonck
Cathy recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/05/2017

De aspergesoep wasxecht vreselijk, gewoon kookv...

De aspergesoep wasxecht vreselijk, gewoon kookvocht van asperges, echt niet lekker. De scampi diabolique was vorige keer ook andere saus, cuison biefstuk niet goed, vorig bezoek was stukken beter!! Zelfs hoofdgerecht op plastieke borden?????

NYK BULKSHIPATLANTIC
NYK BULKSHIP recommande ce restaurant pour:
Avis du  18/05/2017

Leuke zaak, met mooi zicht over de Schelde....

Leuke zaak, met mooi zicht over de Schelde. Kennis van passende wijnen/bieren bij de gerechten zou iets beter kunnen. Gelegenheid om rustig te tafelen.

Erikvan Gelder
Erik recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/05/2017

Eten was heerlijk op een fantastische locatie...

Eten was heerlijk op een fantastische locatie personeel vriendelijk, een aanrader!!

LucHeylen
Luc recommande ce restaurant pour:
Avis du  12/05/2017

mooie locatie, lekker en zeer vriendelijke...

mooie locatie, lekker en zeer vriendelijke bediening. Komen we zeker nog een keertje terug!

SaskiaVandenkieboom
Saskia recommande ce restaurant pour:
Avis du  10/05/2017

Zeer goed eten, aangename plaats, fijne sfeer...

Zeer goed eten, aangename plaats, fijne sfeer

AnnickSomers
Annick recommande ce restaurant pour:
Avis du  08/05/2017

Ik had gekozen voor een steak tartaar. Deze...

Ik had gekozen voor een steak tartaar. Deze keuze was een gok, omdat dit gerecht niet in elke zaak even vers/lekker is. Ik waagde de gok en was heel blij dat ik voor de tartaar had gekozen! Super vers en heerlijk lekker ! Zeker een aanrader!

date score