Avis pour De Kaai

120 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
7.7
120 avis
date score
Olivier S.Simonart
Olivier S. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 21/10/2017

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook...

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook dan ook niet lekker. Een gevraagde glas witte wijn hebben we 2x moeten vragen.

Wilfried V.Verhaegen
Wilfried V. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 09/10/2017

Goede locatie ! Had patrijs besteld, maar was...

Goede locatie ! Had patrijs besteld, maar was geen vlees aan en te hard gebakken.

placeholder
GastAppeltans
Gast recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 08/10/2017

Lekker eten, mooie ligging, vriendelijk persone...

Lekker eten, mooie ligging, vriendelijk personeel. Men was vergeten mijn wijziging aan het aantal personen te noteren maar dat werd snel aangepast.

MurielleBens
Murielle recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 05/10/2017

Mooie inrichting, gezellig, prachtig uitzicht....

Mooie inrichting, gezellig, prachtig uitzicht. Zeer correct en we werden er heel goed ontvangen! We komen zeker terug!

PaulCallot
Paul recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 01/10/2017

Lekker eten, vriendelijk bediening, zicht op...

Lekker eten, vriendelijk bediening, zicht op de Schelde

Antoine V.Vranken
Antoine V. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 28/09/2017

Het is een mooi restaurant met een super locati...

Het is een mooi restaurant met een super locatie!

Martin D.De Decker
Martin D. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 24/09/2017

Het kwam goed uit een Restaurant te vinden...

Het kwam goed uit een Restaurant te vinden niet zo ver van het Red Starmuseum.

JeanDe Schryver
Jean recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 17/09/2017

Lcatie en eten....

Lcatie en eten.

Goedele H.Hufkens
Goedele H. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 17/09/2017

Tijdens een zakenlunch heb ik het restaurant...

Tijdens een zakenlunch heb ik het restaurant leren kennen. Het was een leuke ervaring en vond het super om dit te kunnen delen met mijn gezin.

karinsomers
karin recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 15/09/2017

Ik ben niet ontevreden maar er is mij een maand...

Ik ben niet ontevreden maar er is mij een maand later niet onmiddellijk iets bijgebleven dan het feit dat we vrij lang op ons eten hebben moeten wachten en dat de portie van de sliptongetjes aan de kleine kant was terwijl ik geen uitgesproken grote eter ben. Er lagen er slechts drie op ons bord, dit hadden er gerust - zeer gezien de prijs - vier mogen zijn.

date score