Avis pour De Kaai

397 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.2
397 avis
date score
MarcBraeckmans
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/04/2017
Marc recommande ce restaurant pour:

We hadden met de collega's iets te vieren en...

We hadden met de collega's iets te vieren en genoten van een prachtig zicht op de Schelde met een ondergaande zon. Een lekker menu en een vriendelijke bediening maakten het feestje compleet. Een aanrander

MarieGalimont
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/04/2017
Marie recommande ce restaurant pour:

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niett...

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niettegenstaande er bijna geen volk was in het restaurant en het waren geen uitgebreide gerechten

MinneboPeter
0 Favoris
2 Avis
Avis du  16/04/2017
Minnebo recommande ce restaurant pour:

Totaalconcept klopt!...

Totaalconcept klopt!

janpontzeele
0 Favoris
3 Avis
Avis du  15/04/2017
jan recommande ce restaurant pour:

Wij waren op bezoek voor een lunch omdat wij...

Wij waren op bezoek voor een lunch omdat wij met een groep van 60 leden van Neos Gent op 27 juni komen lunchen. Wij vonden het prijs/kwaliteit heel goed. Voor herhaling vatbaar, wij maken reclame.

placeholder
NoellaDe Wachter
0 Favoris
5 Avis
Avis du  14/04/2017
Noella recommande ce restaurant pour:

mooi uitzicht, bediening correct, maar zou...

mooi uitzicht, bediening correct, maar zou er voor moeten zorgen dat tafels afgeruimd worden nadat gasten weg zijn, zeker als het niet druk is

AndrásEgyedi
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
András recommande ce restaurant pour:

Pas donné, mais ca vaut le prix. Des plats...

Pas donné, mais ca vaut le prix. Des plats délicieux, un service professionnel et une vue superbe sur l'Escaut.

ElsFoblets
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
Els recommande ce restaurant pour:

Het personeel deed enorm haar best om het naar...

Het personeel deed enorm haar best om het naar onze zin te maken. Heel fijne plaats om samen te komen met vrienden, en een feestje te bouwen!

PaulAlenbergh
0 Favoris
1 Avis
Avis du  13/03/2017
Paul recommande ce restaurant pour:

Vriendelijk en correct, aangename atmosfeer!...

Vriendelijk en correct, aangename atmosfeer!

FilipDe Smet
0 Favoris
1 Avis
Avis du  13/03/2017
Filip recommande ce restaurant pour:

Gezellige trendy locatie - lekker verfijnd...

Gezellige trendy locatie - lekker verfijnd eten.

date score