Avis pour Balto's

49 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.2
49 avis
date score
Philine
Avis du: inconnu

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte...

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte daardoor redelijk flauw. We hadden gereserveerd met een flairbon. Gelukkig dat we zelf de menu bijhadden waaruit we konden kiezen, want de bediening gaf ons de kaart zonder uitleg.

Sofie
Avis du: 29/09/2020

Ondanks een reserveringsbevestiging stonden...

Ondanks een reserveringsbevestiging stonden we voor een gesloten deur.

Jana
Avis du: 06/09/2017

het was niet open...

het was niet open

placeholder
Alex
Avis du: inconnu
Alex recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goed maar niet gezellig

Het eten was qua kwaliteit wel goed maar de sfeer liet toch een klein beetje te wensen over naar onze mening en is dus misschien niet ideaal voor koppels.

dries
Avis du: 11/08/2019
dries recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Caesar salad niet lekker...

Caesar salad niet lekker

Janine
Avis du: 10/05/2019
Janine recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer smakelijk ontbijt...

Zeer smakelijk ontbijt

Fernand
Avis du: 02/06/2018
Fernand recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Alles verliep naar wens! Eten was superlekker...

Alles verliep naar wens! Eten was superlekker en vlotte bediening. Doe zo verder. Proficiat!..

marcel C.
Avis du: 26/02/2018
marcel C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was goed, iedereen was tevreden...

Het was goed, iedereen was tevreden

Vera
Avis du: 05/11/2017
Vera recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang...

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang wachten tussen de gerechten, dat zou iets korter mogen.

Brigitte O.
Avis du: 01/01/2017
Brigitte O. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten...

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten was ook warm top . Minpuntje wij zaten op het afgesloten terras wel frisjes misschien enkele vuurtjes bij hangen maar voor herhaling vatbaar.

date score