Het Fondueke

Oude Koornmarkt 38 2000 ANVERS-CENTRE  (   )
Cuisine
Fondue 
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi, Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 24 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
24 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Krista

Veggi

De veggi fondue is zeker de moeite, meer dan genoeg!! En de vis vlees was ook heel goed!! Daarbij komt nog eens de super locatie 👍

Jan

Genoten van een heerlijke vleesfondue op een...

Genoten van een heerlijke vleesfondue op een prachtige locatie in het midden van de stad. Als afsluiter zalige chocoladefondue met een enorme variatie aan vers fruit. Een absolute aanrader!

Anne

Heel vlotte reservatie ( Boodschap ingesproken...

Heel vlotte reservatie ( Boodschap ingesproken op antwoordapparaat. 's Avonds reeds bevestiging) Echt lekker gegeten. Goede sfeer. Heel vriendelijk bediening ! Volonte is inderdaad volonte. Vlees, brood, aardappeltjes, groentjes werden zonder problemen bijgevuld. 6 verschillende soorten sausjes en vleeskruiden. Een echte aanrader.

Luc

Reeds 30 jaar staat het Fondueke garant voor...

Reeds 30 jaar staat het Fondueke garant voor een origineel en lekker fondueconcept : lekker en je maakt je interieur niet vuil . Na een Chileense fondue vorige keer (= vlees dat je in een kruidig beslag moet dompelen en daarna in olie fonduen) kwam ditmaal een Griekse fondue (calamares,merguez, lamskotelet ,rundsvlees) op tafel . Wij proefden en vonden opnieuw dat het goed was !

Christine

Kennis gemaakt via resto.be. Zeer vriendelijk...

Kennis gemaakt via resto.be. Zeer vriendelijk aan de telefoon voor de reservatie. Goed ontvangst, vriendelijke bediening (zonder uitzondering) maar vooral zeer lekker en meer dan voldoende eten.Enige opmerking: wij vonden dat op de groenten te veel saus was. A volonté is daar ook a volonté. aanrader.

Jan

Ideaal restaurant om met een groep te tafelen....

Ideaal restaurant om met een groep te tafelen. De service is uitmuntend

Sarah

Een zeer leuke formule, vooral als je wat infor...

Een zeer leuke formule, vooral als je wat informeler wilt dineren met je vrienden! Ook een aanrader voor een feestje. De bediening is uitstekend, de verschillende schotels zijn zeer gevarieerd en je kan bijnemen zoveel je wil. Zeker fair value!

Klaartje

Plezant om eens iets anders te doen! Heel leuk,...

Plezant om eens iets anders te doen! Heel leuk, ook leuker tijdens de winter dan de zomer. Zijn er met een groepje vrienden met oudjaar ook gaan eten, en was leuk. De inrichting mag wel iets gezelliger worden aangekleed, jammer van de houten stoelen, geeft een café-gevoel. Ondanks dat, heel goede bediening en lekker eten!

John

Origineel idee in een origineel kader. Eten...

Origineel idee in een origineel kader. Eten was wel lekker maar sommige zaken zetten een domper op de vreugde, zoals: 45 minuten wachten voordat de rekening gebracht wordt. Onderbemand! Ik pas voor de volgende keer.

Natascha

Goede bediening, lekker eten en een zaaaalige...

Goede bediening, lekker eten en een zaaaalige chocoladefondue achteraf!

Tous les avis de ce restaurant