Avis pour Grand Cafe De Rooden Hoed

285 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.0
285 avis
date score
Marc
Avis du: 14/11/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst en een verzorgende maalt...

Vriendelijke ontvangst en een verzorgende maaltijd voor herhaling vatbaar

Patrice
Avis du: 10/11/2019
Patrice recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Le cadre est sympa, rien d exceptionnel pour...

Le cadre est sympa, rien d exceptionnel pour les moules et les frites c est du congelé... on est quand même beaucoup plus dans le touristique que dans le vrai local, très cher pour ce que c est franchement, un peu déçu. Pour le service il est bien malgré un personnel débordé qui galope partout.

Avis du: 08/11/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten. Vriendelijke bediening. We haddin...

Lekker eten. Vriendelijke bediening. We haddin een gezellige avond.

Mies
Avis du: 06/11/2019
Mies recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Uiterst vriendelijk personeel! Prijs/ kwaliteit...

Uiterst vriendelijk personeel! Prijs/ kwaliteit van de lunchmenu

Janine
Avis du: 03/11/2019
Janine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

bediening zeer goed en vriendelijk, eten was...

bediening zeer goed en vriendelijk, eten was minder, forel was veel te plat gebakken (waarschijnlijk diepvries ?)

herman
Avis du: 09/06/2019
herman recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

vriendelijk ontvangen en goede bediening...

vriendelijk ontvangen en goede bediening

Francois
Avis du: 08/06/2019
Francois recommande ce restaurant pour: Couples

Het restaurant is OUDBOLLIG NIET GEZELLIG X...

Het restaurant is OUDBOLLIG NIET GEZELLIG X (ZEKER AAN NEW LOOK TOE ) het eten was zeker niet speciaal toch niet voor de NAAM !!!!!!!! DE ROODEN HOED ??? BESTE JAREN GEHAD ???

Sven
Avis du: 11/05/2019
Sven recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Bob
Avis du: 06/05/2019
Bob recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Superlekker, supervriendelijk, waar voor je...

Superlekker, supervriendelijk, waar voor je geld

[anonymous]
Avis du: 12/04/2019
[anonymous] recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

We waren et een kleine groep van 6 mensen....

We waren et een kleine groep van 6 mensen. Helaas liet de bediening liet echt te wensen over, men had eerst iemand zijn voorgerecht vergeten, helft had geen bestek gekregen, daarna iemand zijn hoofdgerecht, ook bij mijn schotel ontbrak de dipping saus. Dan de frietjes vergeten.. Gelukkig was bier was wel lekker... Neen.. ik ga niet meer terug met mijn gasten !

date score