placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.0 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Nathan
Avis du: inconnu

Gisteravond in dit prachtige restaurant gedinee...

Gisteravond in dit prachtige restaurant gedineerd en werkelijk een openbaring. Al die jaren niet geprobeerd, en nu heb ik daar spijt van. De huiswijn is ook best een aanrader, trouwens. Uitstekende service, helemaal niks op aan te merken. Ik ben blij dat ik dit restaurant gevonden heb en zal er nog vaker te vinden zijn!

placeholder
Pieter
Avis du: inconnu

Zeer druk bezocht( veel nederlanders).Bij beste...

Zeer druk bezocht( veel nederlanders).Bij bestelling krijg je wat foccacia brood en een goed gevuld schaaltje olijven.beperkte keuze aan pasta's(15 tal).Koos de zwarte tagliatelli met gestoofde inktvis.was zeer lekker en portie zeker groot genoeg.Vind de pasta's wel aan de prijzige kant( min. 12€ voor de simpelste, tot 21€ voor de duurdere)mijn schotel 18,50€ wat genoeg is voor een pasta,al is het met verse inktvis. lekker, maar niet goedkoop.

Ann
Avis du: inconnu

Gisterenavond hier vrij toevallig terechtgekome...

Gisterenavond hier vrij toevallig terechtgekomen na een disastreus etentje ergens anders :-) Maar het bezoekje aan apm pasta maakte de hele avond goed... perfecte bediening, (gratis) lekkere tapa's en een heerlijke wijnkaart (ook al ken ik er niks van). Echt ... vanaf nu heb je er 2 vaste klanten bij.

Kris
Avis du: inconnu

We kozen dit restaurant omwillen van de grootte...

We kozen dit restaurant omwillen van de grootte. We waren met elf en konden slechts de avond ervoor reserveren. Spijtig genoeg ontdekten we de avond zelf dat er voor groepen vanaf 8 personen een beperkte kaart was. De gerechten hierop waren heel summier. Verschillenden onder ons waren al eens in de Pasta geweest en herkenden niet de kwaliteit die je wel kan vinden op de kaart als je niet met een groep bent. Borrelhapjes krijg je ook pas als de groep compleet is en er besteld is, om de kaarten niet te bevuilen zogezegd. Het restaurant viel ons dus wat tegen, geen aanrader voor groepen.

an
Avis du: inconnu

Hier komen we zeker terug. Wachten op een tafel...

Hier komen we zeker terug. Wachten op een tafeltje deden we in de Vino, een gezellige jazzy wijnbar waar je bij je drankje gratis kan smullen van een voortreffelijk tapasbuffet. Daarna werden we uitgenodigd in het stemmige 'hippo'-gedeelte van de zaak, waar we drie verschillende pasta's bestelden die stuk voor stuk voortreffelijk waren. Ook de desserts waren overheerlijk, met ruime porties. De warme melk met speculaassiroop was een originele en smakelijke afsluiter van een geslaagde avond.

Nadia
Avis du: inconnu

Ook wij hebben een menu genomen voor 19 EUR...

Ook wij hebben een menu genomen voor 19 EUR per persoon. Als voorgerecht een heerlijke carpaccio van rundsvlees en als hoofdgerecht een pasta van spinazie met een kaassausje. De koffie was bij de prijs inbegrepen. Mijn tafelgenoten hebben ook de pikante pasta met scampi's geprobeerd en ook dit gerecht was zeer lekker. Wij hadden het geluk dat we nog een plaatsje hadden op het terras, maar bij mooi weer is een reservatie aan te raden. Bediening was vriendelijk en sympathiek, maar niet echt professioneel.

Sophie
Avis du: inconnu

Heerlijke gerechten en vriendelijke bedieninig...

Heerlijke gerechten en vriendelijke bedieninig in een zeer gezellig kader. Een echte aanrader als u liefhebber bent van italiaanse specialiteiten!!!

Dominique
Avis du: inconnu

Eén van onze favoriete adresjes in Antwerpen....

Eén van onze favoriete adresjes in Antwerpen. Voor een hapje te gaan eten aan democratische prijs steeds prima. Verse ingrediënten en originale pasta's te verkrijgen en een best aangenaam kader. Om te onthouden!

Culinijntje
Avis du: inconnu

Met z'n tweeën gegeten op een dinsdag. Een...

Met z'n tweeën gegeten op een dinsdag. Een weekmenu besteld t.b.v. 21€ wat echt wel geen geld was voor dit overheerlijk maal. De carpaccio als voorgerecht was subliem van smaak, de spinazie-pastarolletjes als hoofdschotel eveneens. De koffie was inbegrepen en mits een lekkere fles rode huiswijn (15€) kwamen we meer dan voldaan van tafel met een rekening van 57€ voor ons twee. Wij komen zeker terug!

Barbara
Avis du: inconnu

vroeger één van mijn favoriete adresjes. een...

vroeger één van mijn favoriete adresjes. een vriendin en ik gingen regelmatig de vegetarische lasagne eten, zeer lekker was dat (veel tomatensaus, veel groenten) plus economisch qua prijs en in een gezellig kader. een maand of acht zijn we niet meer geweest en vorige week pas zijn we terug gegaan, rekenend op onze lekkere lasagne. de kaart was veranderd wat natuurlijk geen probleem was. nu nog meer keuze in vegetarische gerechten. maar de lasagne was dit keer droog en eentonig van smaak. ook de bediening was "droog", een glimlach die niet gemeend was. Het heeft geen zin te vragen "heeft het gesmaakt?" als je niet de moeite neemt naar het antwoord te luisteren. nog steeds gezellig qua inrichting maar we gaan toch op zoek moeten gaan naar een nieuw adresje, helaas.

Tous les avis de ce restaurant