Avis pour Chez Maxime

146 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
146 avis
date score
Hans M.Mulder-Maters
0 Favoris
1 Avis
Avis du  29/04/2017
Hans M. recommande ce restaurant pour:

Lekker eten, gezellige en attente bediening,...

Lekker eten, gezellige en attente bediening, prettige sfeer met Franse chansons. Restaurant ziet er verzorgd en gezellig uit.

JanAerts
0 Favoris
1 Avis
Avis du  28/04/2017
Jan recommande ce restaurant pour:

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten....

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten. De jongste keren was het er vrij koud.... Enkel gisteren was er een kleine opmerking over het voedsel: erg lekker enkel het vlees binnenin nog koud.... Maar we komen wel terug :-) groetjes jan

TineNijsten
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/04/2017
Tine recommande ce restaurant pour:

Het is een heel gezellig restaurantje. Het...

Het is een heel gezellig restaurantje. Het heeft een heel mooi en origineel interieur. Er wordt heel goed bediend. Je moet er nooit lang wachten en de bediening is super vriendelijk! Het eten is heerlijk! De pasta zeevruchten is een echte aanrader! Net als de lekkere dessertkaart! Ik ga hier zeker blijven terugkomen. Ik ben er ondertussen al drie keer geweest! Elke keer weer een geslaagde avond!!!

TimKoekoekx
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
Tim recommande ce restaurant pour:

Goede service en heel lekker eten !...

Goede service en heel lekker eten !

Frankvan der Vinden
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
Frank recommande ce restaurant pour:

service was above good considering how busy...

service was above good considering how busy it was.

inedebeys
0 Favoris
2 Avis
Avis du  11/03/2017
ine recommande ce restaurant pour:

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke...

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke bediening

LeenHufkens
0 Favoris
3 Avis
Avis du  08/03/2017
Leen recommande ce restaurant pour:

Heel erg lekkere en verse gerechten. Bediening...

Heel erg lekkere en verse gerechten. Bediening is heel vriendelijk. Ik kom zeker en vast terug, een aanrader!

Hilda C.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  28/01/2017
Hilda C. recommande ce restaurant pour:

Het eten is steeds super alsook de correcte,vri...

Het eten is steeds super alsook de correcte,vriendelijke bediening.Alles top

CristineHermans
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/01/2017
Cristine recommande ce restaurant pour:

lekker eten in een mooi kader en zeer vriendeli...

lekker eten in een mooi kader en zeer vriendelijke bediening !

date score