Avis pour Chez Maxime

87 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
87 avis
date score
YllieSmits
Yllie recommande ce restaurant pour:
Avis du  13/05/2017

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten...

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten was zeer lekker. De presentatie van de risotto kon beter, het oogde niet smakelijk (te vloeibare brei). De kaastaart was een top dessertje! De parfait viel minder in de smaak.

JessicaSchillaci
Jessica recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/05/2017

Super lekker eten, super vriendelijk personeel...

Super lekker eten, super vriendelijk personeel en super inrichting!

JanAerts
Jan recommande ce restaurant pour:
Avis du  05/05/2017

We hebben lekker gegeten in een rustig kader...

We hebben lekker gegeten in een rustig kader met leuke vintage-muziek. De kaart was enigszins aangepast - iets minder typisch Italiaans. Maar misschien zouden enkele écht typisch Italiaanse gerechten er toch opmogen, in het bijzonder voor gasten die even een snelle maar toch kwaliteitsvolle hap wensen. Ik dacht aan één gewone spagetti-bolognese en bvb één pizza-"maison" (daar kan de kok alle kanten mee uit...) groetjes,

HansMulder-Maters
Hans recommande ce restaurant pour:
Avis du  29/04/2017

Lekker eten, gezellige en attente bediening,...

Lekker eten, gezellige en attente bediening, prettige sfeer met Franse chansons. Restaurant ziet er verzorgd en gezellig uit.

JanAerts
Jan recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/04/2017

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten....

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten. De jongste keren was het er vrij koud.... Enkel gisteren was er een kleine opmerking over het voedsel: erg lekker enkel het vlees binnenin nog koud.... Maar we komen wel terug :-) groetjes jan

TineNijsten
Tine recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/04/2017

Het is een heel gezellig restaurantje. Het...

Het is een heel gezellig restaurantje. Het heeft een heel mooi en origineel interieur. Er wordt heel goed bediend. Je moet er nooit lang wachten en de bediening is super vriendelijk! Het eten is heerlijk! De pasta zeevruchten is een echte aanrader! Net als de lekkere dessertkaart! Ik ga hier zeker blijven terugkomen. Ik ben er ondertussen al drie keer geweest! Elke keer weer een geslaagde avond!!!

TimKoekoekx
Tim recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/03/2017

Goede service en heel lekker eten !...

Goede service en heel lekker eten !

Ellyvan der Vinden
Elly recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/03/2017

service was above good considering how busy...

service was above good considering how busy it was.

inedebeys
ine recommande ce restaurant pour:
Avis du  11/03/2017

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke...

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke bediening

date score