Avis pour Kommilfoo

300 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
300 avis
date score
Patrick
Avis du: 22/01/2020
Patrick recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals steeds perfecte hartelijke ontvangst,...

Zoals steeds perfecte hartelijke ontvangst, telkens weer een wandeling doorheen diverse ideale en verrassende smaken, gewoon iedere keer een beleving op zich! Bedankt voor de goede zorgen, het blijft telkens genieten

Joost
Avis du: 19/01/2020
Joost recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Een zeer geslaagde avond. Wij hadden de gastron...

Een zeer geslaagde avond. Wij hadden de gastronomische wandeling. Zeer verrassende smaken, de coquille was mijn favoriet. Zeer vriendelijke bediening. Aanrader!

chris
Avis du: 18/01/2020
chris recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Uitstekende lunch met perfect aangepaste wijnen...

Uitstekende lunch met perfect aangepaste wijnen. Joviaal onthaal en bediening.

dirk
Avis du: 18/01/2020

Superlekker Topbediening...

Superlekker Topbediening

Davy
Avis du: 13/01/2020
Davy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was tip en top !!!...

Het was tip en top !!!

Johan
Avis du: 09/01/2020
Johan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Erg genoten van de geweldige smaken van gerecht...

Erg genoten van de geweldige smaken van gerechtjes en wijnen.

Marinus
Avis du: 09/01/2020
Marinus recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We hebben werkelijk genoten, dit was de 2e...

We hebben werkelijk genoten, dit was de 2e keer dat wij bij Kommilfoo hebben gegeten en we blijven zeker terugkomen. Super fijne sfeer, relaxte bediening, heerlijk eten.

Jaela
Avis du: 08/01/2020
Jaela recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Ontzettend lekker, vriendelijke bediening,...

Ontzettend lekker, vriendelijke bediening, alles verliep vlot, we hadden een zeer aangename tafel toegewezen gekregen.

Patrick
Avis du: 08/01/2020
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Desondanks eerdere bezoeken blijven de gerechte...

Desondanks eerdere bezoeken blijven de gerechten verrassen en verfrissend, men valt nooit in herhaling. Hoewel de bediening en service van absoluut ster(ren)niveau zijn hangt er toch steeds een gemoedelijke sfeer. Misschien één puntje van kritiek ; de kunstwerken zouden eens vernieuwd mogen worden maar dat slaat echter op mijn persoonlijke interesse.

Jeanine
Avis du: 08/01/2020
Jeanine recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Eten vriendelijk personeel en de uitleg van...

Eten vriendelijk personeel en de uitleg van wat we gaan eten zeker voor herhaling top restaurant doe zo voort

date score