Avis pour El Zhoor

160 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
160 avis
date score
Karen
Avis du: 08/12/2018
Karen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer gastvrij, lekker eten, gezellig interieur....

Zeer gastvrij, lekker eten, gezellig interieur...

Thomas
Avis du: 25/11/2018
Thomas recommande ce restaurant pour: Couples

Wisten niet dat we kwamen! Reeds een maand...

Wisten niet dat we kwamen! Reeds een maand op voorhand gereserveerd! Slecht management! Ze hadden ons liever kwijt dan rijk!

Jorinde
Avis du: 02/11/2018
Jorinde recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, uitgebreide kaart,...

Vriendelijke bediening, uitgebreide kaart, heerlijk eten (grote porties!), rustiek kader. Een aanrader!

Annemarie G.
Avis du: 09/09/2018
Annemarie G. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, goede ligging, aardige bedien...

Heel lekker eten, goede ligging, aardige bediening.

Olga Y.
Avis du: 27/07/2018
Olga Y. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Very good service, a very kind waiter, everythi...

Very good service, a very kind waiter, everything except fatoush salad was totally mediocre

Godelieve
Avis du: 16/06/2018
Godelieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker en verzorgd eten, héél vriendelijke...

Lekker en verzorgd eten, héél vriendelijke bediening , aangenaam interieur;

Mireille
Avis du: 09/04/2018
Mireille recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

aangenaam interieur, goed personeel en lekker...

aangenaam interieur, goed personeel en lekker eten!

placeholder
Axel
Avis du: 14/12/2017
Axel recommande ce restaurant pour: Couples

Authentiek restaurant,zeer lekker eten met...

Lekkere tagine gegeten rijk aan smaken en ingrediënten . Zeer vriendelijk bediening ! Echt een aanrader en een plaats om nog eens terug naartoe te gaan !

Gino
Avis du: 08/05/2017
Gino recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zalige keuken met een patroon die je altijd...

zalige keuken met een patroon die je altijd ontvangt als een koning ! we blijven komen met al onze vrienden ....

Ank
Avis du: 08/05/2017
Ank recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke bediening, aangenaam, gezelli...

Zeer vriendelijke bediening, aangenaam, gezellig en authentiek kader. Het eten was zeer lekker en mooi gepresenteerd. We hebben de Mezze El Zhoor genomen (een schotel met gevarieerde Marokkaanse mezze voor 2 personen), en het aanbod aan smaken was verrassend en zeer lekker. Ook de tajines en Lebanese vleesgerechten konden ons bekoren.

date score