Avis pour El Zhoor

171 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.5
171 avis
date score
freddy
Avis du: 11/03/2019
freddy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker! ENige minpunt: geen betaling met...

Heel lekker! ENige minpunt: geen betaling met kaart! Heb al van andere klanten horen zeggen dat ze evenmin met een kaart konden betalen.. Gisteren werd een technisch probleem aangehaald. Hopelijk is het tegen de volgende keer in orde.

Nancy
Avis du: 17/02/2019
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening en het eten was lekker D...

Vriendelijke bediening en het eten was lekker De aperitief was wel lekker maar aan de zeer zoete kant, zoals de munt thee

Ken
Avis du: 09/02/2019
Ken recommande ce restaurant pour: Couples

We hebben 5 minuten gewacht tot iemand ons...

We hebben 5 minuten gewacht tot iemand ons naar een tafel zou begeleiden, dan zijn we vertrokken

Bruno
Avis du: 03/02/2019
Bruno recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

De tajin met lam en zoete kip was lekker en...

De tajin met lam en zoete kip was lekker en vriendelijke bediening. Van het voorgerecht Metze was vooral de loempia lekker rest was maar gewoon. Verse muntthee was heerlijk.

Luc D.
Avis du: 26/01/2019
Luc D. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Tajine was zeer lekker....

Tajine was zeer lekker.

Azzedine
Avis du: 14/01/2019
Azzedine recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Waar voor wij gingen voor de menu libanees...

Waar voor wij gingen voor de menu libanees gegrilde mix Serveerde ze die dag niet waarom weten we niet en kregen er weinig uitleg voor.

Wendy
Avis du: 30/12/2018
Wendy recommande ce restaurant pour: Groupes

Redelijk duur voor wat je kreeg...

Redelijk duur voor wat je kreeg

Wim G.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: -30% a la carte
Avis du: 30/12/2018
Wim G. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer lekkere gerechten, vriendelijke bediening...

Zeer lekkere gerechten, vriendelijke bediening en leuke sfeer. Ook belangrijk is de gratis parking vlakbij

date score