Avis pour Brasserie Bizie Lizie

196 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.1
196 avis
date score
Kris V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  12/11/2016

Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige...

Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige eetruimtes. Correcte tijd tussen verschillende menugangen. Het eten was warm en voldoende. Ook de bediening van de dranken was perfect, rode wijn op tafel, witte wijn in de koeler (keuken ?). Het dessert, variërend van coupe colonel, moelleux tot omelette sibérienne was snel en perfect opgediend.

Wim D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/10/2016

Lekker eten, goede service....

Lekker eten, goede service.

Wilfried A.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  16/10/2016

Hello,was een rustige ongedwongen sfeer ....

Hello,was een rustige ongedwongen sfeer .

Corinne D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/10/2016

Bediening en onthaal vriendelijk en heel profes...

Bediening en onthaal vriendelijk en heel professioneel; aangenaam kader. De kwaliteit van één van de voorgerechten liet te wensen over, zowel qua smaak van de ingrediënten (opgewarmde aardappel?) als qua afwerking en op smaak brengen. Bij de hoofdgerechten was het dan weer wel OK, hoewel de eend smakelijker was dan het visgerecht. Al bij al toch wel van genoten.

Daniel P.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  12/10/2016

Allés picobello...

Allés picobello

Charlotte L.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  12/10/2016

Het eten was heel lekker. Het enige wat we...

Het eten was heel lekker. Het enige wat we jammer vonden is dat we best lang moesten wachten. Hoewel dat we kwamen eten in het kader van de restodays is het toch nog een dure avond geworden.

Bruno P.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  11/10/2016

Om alle bovenvernoemde redenen. Ik had een...

Om alle bovenvernoemde redenen. Ik had een heel toffe middag en genoot, samen met mijn vrouw, van lekker eten in een gezellige kader.

Tobias V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  10/10/2016

De service op zich is goed en er is een aangena...

De service op zich is goed en er is een aangename sfeer... Helaas liet ons voorgerecht zéér lang op zich wachten en was het bovendien niet zo lekker als het zich aankondigde. Op het hoofdgerecht was het nog langer wachten (ong. 1.15u). Van smaak was het dan wel lekker, maar het was zeker niet genoeg. Het dessert was wel zéér lekker. Over het algemeen dus geen al te beste ervaring en op de koop toe viel de film die we daarna keken in UGC ook nog eens tegen, van een pechdag gesproken...

Marie Louise T.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  09/10/2016

Hét eten was suprtlekker mooi geserveerd en...

Hét eten was suprtlekker mooi geserveerd en de bediening was vriendelijk en attent. Niets op aan te merken.

Lode V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  08/10/2016

Voor de prijs kwaliteit en menu keuze....

Voor de prijs kwaliteit en menu keuze.

date score