Avis pour De Graankorrel

18 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
18 avis
date score
Hugo
Avis du: 20/11/2017
Hugo recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

- Op verzoek kregen we een ander tafeltje dan...

- Op verzoek kregen we een ander tafeltje dan eerst aangewezen - Mayonaise, sausen,frietjes waren huisgemaakt - Bediening duurde niet te lang, ondanks zware bezetting van het restaurant - Ook zeer vriendelijke en vlotte bediening en afrekening

placeholder
Paul
Avis du: 18/09/2017
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

rustig / goed bediend...

rustig / goed bediend

Bart V.
Avis du: 14/09/2017
Bart V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, vriendelijke bediening,vlug...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening,vlug je eten en niet duur een echte aanrader

Lieve
Avis du: 09/09/2017
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Altijd lekker eten met supervriendelijke bedien...

Altijd lekker eten met supervriendelijke bediening !

anne
Avis du: 03/09/2017
anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Was er super lekker, zo lekker dat we volgende...

Was er super lekker, zo lekker dat we volgende week terug geboekt hebben TOPPER

toon L.
Avis du: 01/09/2017
toon L. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

zie hiervoor...

zie hiervoor

carina
Avis du: 16/08/2017
carina recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

we namen kabeljauw, onze puree was koud en...

we namen kabeljauw, onze puree was koud en de prei niet voldoende gaar we zijn de volgende dag naar 't vertier geweest en namen ook puree, groter stuk vis, warme puree met groenten

Lieve
Avis du: 14/08/2017
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Altijd zeer vriendelijk onthaal en bediening...

Altijd zeer vriendelijk onthaal en bediening door zowel de baas als het personeel ! Het is er een gezellige sfeer en het eten is met veel zorg bereid !

Peter
Avis du: 07/08/2017
Peter recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

top kwaliteit...

top kwaliteit

HILDE
Avis du: 29/07/2017
HILDE recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte en correcte bediening. Eten is lekker....

Vlotte en correcte bediening. Eten is lekker.

date score