Cuisine
Budget
€€
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.2 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Eddy
Avis du: inconnu

Zeer gezellige landelijke omgeving. Menu is...

Zeer gezellige landelijke omgeving. Menu is gevarieerd en heel lekker. Gerechten steeds met verse ingredienten. Persoonlijke wensen zijn geen probleem ook al staan ze niet op de kaart ! Bediening met een glimlach ! Top !

Kim
Avis du: inconnu

Zeker een aanrader voor jong en oud!!! Zeer...

Zeker een aanrader voor jong en oud!!! Zeer gevarieërd menu aanbod, grote porties (niet onbelangrijk!), democratische prijzen, vriendelijke bediening en steeds goed geïnformeerd over de gerechten. Iedere wens is mogelijk (op gebied van eten dan hé). kortom alles wat je zoekt om een leuke avond te doen slagen. Loont de moeite om eens Meldert op te zoeken!! Van mij een dikke 10/10 waard.

ikke
Avis du: inconnu

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening,...

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening, zeer goede prijs kwaliteit, steeds wisselende suggesties met enkele lekker vaste waardes. zeker een aanrader!

Jo
Avis du: inconnu

Héél lekkere keuken met ruime keuze. Schittere...

Héél lekkere keuken met ruime keuze. Schitterend terras. Voor de kinderen : springkasteel buiten en speelhoek binnen. ... sexy dienster :-) Zijn er al vaak teruggeweest, en altijd tevreden buiten gegaan. Een echte aanrader in de streek.

Tous les avis de ce restaurant