Avis pour Den Boskouter

94 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
94 avis
date score
Mariman J.
Avis du: 17/02/2019
Mariman J. recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Ik ben zeer tevreden over uw restaurant omdat...

Ik ben zeer tevreden over uw restaurant omdat ik het er zeer gezellig vinden verzorgd ik kom nog zeker terug

CHRISTIANE
Avis du: 14/02/2019
CHRISTIANE recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten is er altijd lekker smaakvol Kan er...

Het eten is er altijd lekker smaakvol Kan er rustig met 2 pers zitten zonder luistervinken en de altijd vriendelijke opgewekte Luc samen met een vriendelijke bediening

Veronique
Avis du: 11/02/2019
Veronique recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening. Eerlijke keuken...

Vriendelijke bediening. Eerlijke keuken

Edith M.
Avis du: 02/02/2019
Edith M. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten Vriendelijke bediening Leuke sfeer ...

Lekker eten Vriendelijke bediening Leuke sfeer Gewoon geweldig

Benny
Avis du: 01/02/2019
Benny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker op smaak gebrachte américain en meer...

Lekker op smaak gebrachte américain en meer dan voldoende grote porties. Eén minpunt : de kikkerbilletjes waren onvoldoende gebakken. Uitstekende bediening van Ann-Sophie.

gerard
Avis du: 28/01/2019

Lekker zoals altijd...

Lekker zoals altijd

Michaël
Avis du: 24/01/2019
Michaël recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Cadre trendy

Vlotte bediening, niet te lang moeten wachten....

Vlotte bediening, niet te lang moeten wachten. Eten was superlekker zoals gewoonlijk.

Linda
Avis du: 20/01/2019
Linda recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst ,vlotte bediening en...

Vriendelijke ontvangst ,vlotte bediening en het eten was zeer lekker wij komen zeker terug .Een absolute aanrader

Edwin
Avis du: 14/01/2019
Edwin recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij waren 3 gezinnen die jaarlijks met dezelfde...

Wij waren 3 gezinnen die jaarlijks met dezelfde reisorganisatie op reis gaan. Jaarlijks komen wij op een min of meer centraal punt samen om lekker te eten, eens goed uit te praten over de vorige reis, ditjes en datjes, en uiteindelijke een nieuwe reisbestemming te kiezen. Het is niet snel snel opdienen maar rustig aan zodat wij kunnen uitpraten en een gezamenlijke reisbestemming kiezen. Iedereen vond het eten lekker. Het personeel was bijzonder vriendelijk en bestede voldoende aandacht aan ons.

date score