Avis pour Ichiban

138 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.0
138 avis
date score
Wendy
Avis du: 18/02/2019
Wendy recommande ce restaurant pour: Couples

We zijn in het restaurant aangekomen om 19u....

We zijn in het restaurant aangekomen om 19u. Onmiddellijk werd de bestelling voor het eten en het drinken opgenomen. En na enkele minuutjes kregen we al ons drinken en een klein hapje bij het apertitief. Alles zeer vlot. Maar dan hebben we anderhalf uur gewacht op het eten. Na anderhalf uur wachten zijn we uiteindelijk vertrokken zonder eten... De enige uitleg die we kregen was dat het druk was...De andere tafels kregen wel hun eten...

Stefaan V.
Avis du: 17/02/2019
Stefaan V. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten en goede bediening....

Lekker eten en goede bediening.

Dora R.
Avis du: 15/02/2019
Dora R. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijk onthaal in een gezellige ruimte....

Vriendelijk onthaal in een gezellige ruimte. Je hebt zicht op de open keuken. Het eten was heel erg lekker. We zullen zeker nog terug gaan.

Eefje C.
Avis du: 15/02/2019
Eefje C. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Vriendelijke serveerster. Gezellige sfeer....

Vriendelijke serveerster. Gezellige sfeer.

Ramya d.
Avis du: 15/02/2019
Ramya d. recommande ce restaurant pour: Couples

the sushi was too big. not properly rolled....

the sushi was too big. not properly rolled. everything was going apart. we ordered rice but some how it was forgotten. the food was ok. the sushi was a big disappointment.

Marina G.
Avis du: 11/02/2019
Marina G. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer vlotte bediening, vriendelijk en lekker...

Zeer vlotte bediening, vriendelijk en lekker eten.

Johan V.
Avis du: 05/02/2019
Johan V. recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Lekkere sushi gegeten...

Lekkere sushi gegeten

Myriam
Avis du: 04/02/2019
Myriam recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Mijn vriendin en ik waren aagenaam verrast...

Mijn vriendin en ik waren aagenaam verrast zondagmiddag. Het resto is heel netjes, de bediening vriendelijk en het eten ruime porties en super lekker ! Maw zeker voor herhaling vatbaar !

Patrick
Avis du: 04/02/2019
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker...

lekker

Robin
Avis du: 04/02/2019
Robin recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heel goed...

Heel goed

date score