Avis pour De Kiezel

99 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
99 avis
date score
Johan
Avis du: 28/07/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelij...

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelijksverjaardag. Daar aangekomen waren er nog maar 3 tafels bezet, dus weinig volk op dat ogenblik. Toch hebben ze het voor mekaar gekregen om ons 1,15 uur te laten wachten op ons eten. Andere klanten die geruime tijd na ons toegekomen zijn waren al aan het eten. Eens ons eten gekregen was het lauw. Voor extra friet hebben we ook enige tijd moeten wachten. Er waren ook klanten aanwezig die dachten dat ze er alleen waren, wij konden mekaar bijna niet verstaan. Normaal gezien nemen wij nog een dessert, maar dat hebben we niet gedaan om nog een lange wachttijd te vermijden. Wij kregen het gevoel dat wij weg moesten omdat er al andere klanten aan het wachten waren om onze tafel over te nemen. Dit is dan ook ons laatste bezoek geweest aan dit restaurant.

Johan
Avis du: 28/07/2019

TEGENVALLER

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelijksverjaardag. Daar aangekomen waren er nog maar 3 tafels bezet, dus weinig volk op dat ogenblik. Toch hebben ze het voor mekaar gekregen om ons 1,15 uur te laten wachten op ons eten. Andere klanten die geruime tijd na ons toegekomen zijn waren al aan het eten. Eens ons eten gekregen was het lauw. Voor extra friet hebben we ook enige tijd moeten wachten. Er waren ook klanten aanwezig die dachten dat ze er alleen waren, wij konden mekaar bijna niet verstaan. Normaal gezien nemen wij nog een dessert, maar dat hebben we niet gedaan om nog een lange wachttijd te vermijden. Wij kregen het gevoel dat wij weg moesten omdat er al andere klanten aan het wachten waren om onze tafel over te nemen. Dit is dan ook ons laatste bezoek geweest aan dit restaurant.

Daniel
Avis du: 05/11/2019
Daniel recommande ce restaurant pour: Couples

Te lange wachttijd voor verkrijgen maaltijd...

Te lange wachttijd voor verkrijgen maaltijd -- 45 min -- zaak zat nochtans maar ongeveer half vol Vriendelijkheid bediening erg moeilijk blijkbaar-- volgens mij zelfs patron -- man van Italiaanse ??? origine Rare gang van zaken -- gezin van 5 kregen geen plaats -- alles vol tot 20.00h -- kwartiertje later nog gezin van 4 -- duidelijk ook geen reservatie -- krijgen wel tafel toegewezen -- wel duidelijk erg bekend voor patron -- welkomstzoentje voor allen en korte gezellige babbel / verwelkoming -- erg klantvriendelijk zou je zeggen

jorn j.
Avis du: 25/02/2018
jorn j. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Hallo, De kwaliteit van het eten was zeer...

Hallo, De kwaliteit van het eten was zeer goed maar de bediening was veel minder wat het moest zijn. Ze hadden een vrij onvriendelijke dag.

Kristel
Avis du: 27/08/2017
Kristel recommande ce restaurant pour: Couples

het eten viel wat tegen. Voor de prijs die...

het eten viel wat tegen. Voor de prijs die we ervoor moesten betalen, had het culinair beter gekund. Klein pluspuntje: de porties waren ruim voldoende

Johny
Avis du: 05/08/2017
Johny recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

1 verse portie 1 gemengd verse portie pot mosse...

1 verse portie 1 gemengd verse portie pot mosselen, zalm op vel echt kleine portie, snel opruimen van de borden

Marc
Avis du: 12/08/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

alles naar wens volgens de verwachtingen we...

alles naar wens volgens de verwachtingen we kennen de zaak en zijn er tevreden ,soms lange wachttijden

Kristel
Avis du: 12/07/2019
Kristel recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker maar een te lange wachttijd...

Het eten was lekker maar een te lange wachttijd. 1,5 uur wachten op een pot mosselen.

Hilko
Avis du: 06/06/2019
Hilko recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Het eten was lekker...

Het eten was lekker

Debby
Avis du: 14/07/2019
Debby recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Huiselijke sfeer...

Huiselijke sfeer

date score