Avis pour De Kiezel

352 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
352 avis
date score
Ann
Avis du: 16/05/2022
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Een personeelslid liep letterlijk de benen...

Een personeelslid liep letterlijk de benen onder zich uit terwijl andere rustige een babbeltje deden. We mochten genieten van een tafel naast de keuken en waar ze het brood sneden. Echter was dit alles behalve gezellig (vuil waar het brood werd gesneden). Voor het bijbestellen van extra fritjes mochten we genieten van 10 minuten te wachten (eten werd koud). Als we hadden afgerekend en voorbij 3 personeelsleden stapten zei niemand goeieavond of bedankt! Een heel slechte ervaring.

Miranda
Avis du: 09/05/2022
Miranda recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Na een half uur was er nog altijd niets opgenom...

Na een half uur was er nog altijd niets opgenomen. Een BV kwam binnen en die werd wel direct bediend!

Johan
Avis du: 28/07/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelij...

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelijksverjaardag. Daar aangekomen waren er nog maar 3 tafels bezet, dus weinig volk op dat ogenblik. Toch hebben ze het voor mekaar gekregen om ons 1,15 uur te laten wachten op ons eten. Andere klanten die geruime tijd na ons toegekomen zijn waren al aan het eten. Eens ons eten gekregen was het lauw. Voor extra friet hebben we ook enige tijd moeten wachten. Er waren ook klanten aanwezig die dachten dat ze er alleen waren, wij konden mekaar bijna niet verstaan. Normaal gezien nemen wij nog een dessert, maar dat hebben we niet gedaan om nog een lange wachttijd te vermijden. Wij kregen het gevoel dat wij weg moesten omdat er al andere klanten aan het wachten waren om onze tafel over te nemen. Dit is dan ook ons laatste bezoek geweest aan dit restaurant.

Johan
Avis du: 28/07/2019

TEGENVALLER

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelijksverjaardag. Daar aangekomen waren er nog maar 3 tafels bezet, dus weinig volk op dat ogenblik. Toch hebben ze het voor mekaar gekregen om ons 1,15 uur te laten wachten op ons eten. Andere klanten die geruime tijd na ons toegekomen zijn waren al aan het eten. Eens ons eten gekregen was het lauw. Voor extra friet hebben we ook enige tijd moeten wachten. Er waren ook klanten aanwezig die dachten dat ze er alleen waren, wij konden mekaar bijna niet verstaan. Normaal gezien nemen wij nog een dessert, maar dat hebben we niet gedaan om nog een lange wachttijd te vermijden. Wij kregen het gevoel dat wij weg moesten omdat er al andere klanten aan het wachten waren om onze tafel over te nemen. Dit is dan ook ons laatste bezoek geweest aan dit restaurant.

Rudi
Avis du: 27/05/2022
Rudi recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Saus bij scampi’s was waterig, scampi’s waren...

Saus bij scampi’s was waterig, scampi’s waren onvoldoende gekruid. Geen boter bij brood. Kroketten gevraagd en aardappel nootjes gekregen

Edmond
Avis du: 08/05/2022
Edmond recommande ce restaurant pour: Groupes

Met 4 personen aan tafel, 2 personen kregen...

Met 4 personen aan tafel, 2 personen kregen hun hoofdgerecht de 3de kreeg het gerecht zonder de gevraagde aardappelen en de 4de heeft meer dan 10 minuten gewacht op het hoofdgerecht. De rest van het gezelschap had al gedaan met eten

Jaak
Avis du: 21/04/2022

Het eten was niet echt lekker en wij moesten...

Het eten was niet echt lekker en wij moesten lang wachten ! Er komt geen tweede keer !

Ines
Avis du: 22/07/2021
Ines recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

2 uur moeten wachten op ons eten. Er werd ook...

2 uur moeten wachten op ons eten. Er werd ook niet gevraagd tussenin om nog iets te drinken. Ook geen oogcontact om zelf iets te vragen. Met twee kinderen is twee uur wachten wel lang wanneer ze honger hebben. Spijtig

Daniël
Avis du: 11/07/2021
Daniël recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lang moeten zoeken naar onze reservatie. Erg...

Lang moeten zoeken naar onze reservatie. Erg lang moeten wachten op eten. Nadien op afruimen tafel. Zwaar onderbemand? Personeel vriendelijk en eten was ok.

vera
Avis du: 05/06/2021
vera recommande ce restaurant pour: Groupes

voor mijn reservatie bel ik om info dat ze...

voor mijn reservatie bel ik om info dat ze consumptiecheque aanvaarden. bevestiging dat deze aanvaard worden. Heden een telefoon dat deze niet aanvaard worden en kan komen betalen. Sorry dit vind ik erover en dit is de eerste en de laatste maal dat ik deze zaak betreed prijs kwaliteit is in andere zaken veel beter..

date score