Avis pour De Kiezel

152 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
152 avis
date score
Nick
Avis du: 05/07/2020
Nick recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De free appetizers waren een leuke verwelkoming...

De free appetizers waren een leuke verwelkoming en waren heel lekker. Ook de huisgemaakte bitterballen waren super lekker en het hoofdgerecht was meer als lekker en meer als genoeg zoals ook de kinderportie. Het enigste heel kleine opmerking is dat ze misschien ietsjes vriendelijker mogen zijn...

Michel
Avis du: 05/07/2020
Michel recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke mensen...

Lekker eten, vriendelijke mensen

Bie
Avis du: 03/07/2020
Bie recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijke begroeting in het binnenkomen,aang...

Vriendelijke begroeting in het binnenkomen,aangename en vlotte bediening en heel lekker gegeten.....

Dirk
Avis du: 30/06/2020
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Lekker eten, aangenaam kader en vriendelijk...

Lekker eten, aangenaam kader en vriendelijk personeel. Ben hier nog nooit teleurgesteld geweest.

Esther
Avis du: 28/06/2020
Esther recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We aten op het terras een lekker solleke. Het...

We aten op het terras een lekker solleke. Het weer zat goed, fijn gezelschap, vriendelijke bediening, heel lekkere witte wijn en goed eten! We zijn vaste klant bij De Kiezel...en dat blijven we!!

luc
Avis du: 25/06/2020
luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Alles was zoals gewoonlijk erg naar wens,zonnig...

Alles was zoals gewoonlijk erg naar wens,zonnig op het buiten terras met lekker eten en ook gezellig.Een vriendelijk sfeer en goede bediening door de obers.Een échte aanrader!

Johan
Avis du: 21/06/2020
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Was super lekker en fijne bediening...

Was super lekker en fijne bediening

Ingrid
Avis du: 15/06/2020
Ingrid recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het is gewoonweg top...

Het is gewoonweg top

Janssens
Avis du: 14/06/2020
Janssens recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Vriendelijke bediening en goed eten ik heb...

Vriendelijke bediening en goed eten ik heb ervan genoten Voor herhaling vatbaar

Jana
Avis du: 14/06/2020
Jana recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, en vriendelijke bediening!...

Heel lekker eten, en vriendelijke bediening!

date score