Avis pour De Kiezel

100 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
100 avis
date score
Sonja
Avis du: 19/08/2019
Sonja recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner

Aangename gastheer die de bediening opnam....

Aangename gastheer die de bediening opnam. Mooi kader. Spijtig, ik vind de prijs te hoog voor wat je krijgt. Ik nam de lamskroon, die zeer goed gebakken was, maar het geheel was vrij smaakloos en te sober. Het was geen 32€ waard. Hetzelfde gevoel bij de tonijn.

an
Avis du: 19/08/2019
an recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Super lekker geten en heel vriendelijk personee...

Super lekker geten en heel vriendelijk personeel, wij gaan zeker nog is terug

Ester
Avis du: 18/08/2019
Ester recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goed eten, vriendelijke bediening, leuk atmosfe...

Goed eten, vriendelijke bediening, leuk atmosfeer

placeholder
lieve
Avis du: 17/08/2019
lieve recommande ce restaurant pour: Couples

LEUKE LOCATIE EN SUPERMOSSELEN ZIJN SPECIAAL...

LEUKE LOCATIE EN SUPERMOSSELEN ZIJN SPECIAAL NAAR JULLIE GEKOMEN WONEN WEL VER MAAR WAS DE MOEITE WAARD. GEHOORD VAN DE JEROEN U WEL BEKENT EN HIJ KWAM DAN OOK NOG ETEN DIE AVOND DUS ZEKER GESLAAGD!!

Jos
Avis du: 16/08/2019
Jos recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Omdat de mosseltjes weer heel lekker waren....

Omdat de mosseltjes weer heel lekker waren. De bediening was vriendelijk. klein minpuntje:die enerverende ritmische monotone muziek, die mag weg van mij.

Marc
Avis du: 12/08/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

alles naar wens volgens de verwachtingen we...

alles naar wens volgens de verwachtingen we kennen de zaak en zijn er tevreden ,soms lange wachttijden

luc
Avis du: 10/08/2019
luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles naar wens,en super vriendelijke bediening...

Alles naar wens,en super vriendelijke bediening.

Marjan
Avis du: 07/08/2019
Marjan recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Altijd zéér vlotte en zeer hartelijke en vriend...

Altijd zéér vlotte en zeer hartelijke en vriendelijke bediening en superlekker eten!! Prijs kwaliteit TOP!!

Johan
Avis du: 28/07/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelij...

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelijksverjaardag. Daar aangekomen waren er nog maar 3 tafels bezet, dus weinig volk op dat ogenblik. Toch hebben ze het voor mekaar gekregen om ons 1,15 uur te laten wachten op ons eten. Andere klanten die geruime tijd na ons toegekomen zijn waren al aan het eten. Eens ons eten gekregen was het lauw. Voor extra friet hebben we ook enige tijd moeten wachten. Er waren ook klanten aanwezig die dachten dat ze er alleen waren, wij konden mekaar bijna niet verstaan. Normaal gezien nemen wij nog een dessert, maar dat hebben we niet gedaan om nog een lange wachttijd te vermijden. Wij kregen het gevoel dat wij weg moesten omdat er al andere klanten aan het wachten waren om onze tafel over te nemen. Dit is dan ook ons laatste bezoek geweest aan dit restaurant.

Johan
Avis du: 28/07/2019

TEGENVALLER

Op voorhand gereserveerd voor onze 5 de huwelijksverjaardag. Daar aangekomen waren er nog maar 3 tafels bezet, dus weinig volk op dat ogenblik. Toch hebben ze het voor mekaar gekregen om ons 1,15 uur te laten wachten op ons eten. Andere klanten die geruime tijd na ons toegekomen zijn waren al aan het eten. Eens ons eten gekregen was het lauw. Voor extra friet hebben we ook enige tijd moeten wachten. Er waren ook klanten aanwezig die dachten dat ze er alleen waren, wij konden mekaar bijna niet verstaan. Normaal gezien nemen wij nog een dessert, maar dat hebben we niet gedaan om nog een lange wachttijd te vermijden. Wij kregen het gevoel dat wij weg moesten omdat er al andere klanten aan het wachten waren om onze tafel over te nemen. Dit is dan ook ons laatste bezoek geweest aan dit restaurant.

date score