Avis pour De Kiezel

152 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
152 avis
date score
Cindy
Avis du: 20/07/2020
Cindy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening vriendelijk en lekker eten...

Vlotte bediening vriendelijk en lekker eten

Marleen
Avis du: 20/07/2020
Marleen recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Altijd lekker eten....

Altijd lekker eten.

Lambrechts
Avis du: 19/07/2020
Lambrechts recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

No words... Going there is like coming home....

No words... Going there is like coming home. You get well taken care of, so kind people and amazing food and service!

Karin
Avis du: 18/07/2020
Karin recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy

Heerlijk terras. Zalige mosselen, het water...

Heerlijk terras. Zalige mosselen, het water komt me nog in de mond. Vlotte en vriendelijke bediening.

Sophie
Avis du: 18/07/2020
Sophie recommande ce restaurant pour: Couples

Heel lekker gegeten op het mooie terras!...

Heel lekker gegeten op het mooie terras!

coenen
Avis du: 13/07/2020
coenen recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten. Vlotte bediening. Klantvriendel...

Lekker gegeten. Vlotte bediening. Klantvriendelijk. Voor ieder wat wils.

Robert
Avis du: 13/07/2020
Robert recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

De service en de vriendelijkheid is altijd...

De service en de vriendelijkheid is altijd top ,wij komen er heel graag omdat het eten er heel lekker is .

annie
Avis du: 13/07/2020
annie recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

het eten was lekker, niets op aan te merken...

het eten was lekker, niets op aan te merken - de bediening vriendelijk en zoals het hoort met mondmasker!

Sigrid
Avis du: 13/07/2020
Sigrid recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We gaan regelmatig eten bij De Kiezel, eten...

We gaan regelmatig eten bij De Kiezel, eten is goed en geen klachten over de service. Deze keer was het gewoon te druk en was er weinig aandacht voor de tafels. Personeel had onderling onenigheid over wie wat moest doen en liep erg gestresst. De drank kwam pas als het eten op was na 3 x vragen. Na het vragen van de dessertkaart kwam niemand opnemen. We hebben uiteindelijk de rekening betaald zonder koffie of dessert, het was deze keer niet echt een aangename ervaring.

Karin
Avis du: 09/07/2020
Karin recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super lekker eten Wij komen elke week...

Super lekker eten Wij komen elke week

date score