Avis pour De Kiezel

99 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
99 avis
date score
Wim
Avis du: 28/09/2019
Wim recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eerste klasse keuken, vlotte bediening, mossele...

Eerste klasse keuken, vlotte bediening, mosselen van de bovenste plank, gamba’s ook uitmuntend, nog nooit iets gegeten dat niet bijzonder lekker was

Willy
Avis du: 23/09/2019
Willy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Informeel, lekker eten, gezellige brasserie....

Informeel, lekker eten, gezellige brasserie.

Vermeulen
Avis du: 31/08/2019
Vermeulen recommande ce restaurant pour: Groupes

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

luc
Avis du: 30/08/2019
luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

alles was naar wens,zoals gewoonlijk!...

alles was naar wens,zoals gewoonlijk!

Chris
Avis du: 26/08/2019
Chris recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Mosselen de Kiezel ( de manier waarop ze gemaak...

Mosselen de Kiezel ( de manier waarop ze gemaakt worden ) blijven TOP. Beste mosselen die je ergens kan eten in mijn ogen. Kom deze mosselen hier jaarlijks minimaal 1 keer eten en telkenmale blijven ze mij bekoren. Zeker eens uitproberen zou ik zeggen. Top aan De Kiezel, Chris.

Tamara
Avis du: 25/08/2019
Tamara recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening! Keilekkere mossel...

Zeer vriendelijke bediening! Keilekkere mosseltjes!

Erik
Avis du: 21/08/2019
Erik recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Kwaliteit in een mooi kader. Bereikbare locatie...

Kwaliteit in een mooi kader. Bereikbare locatie met eigen parking.

Sabine
Avis du: 21/08/2019
Sabine recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel lekker en super vriendelijk. Ook prachtige...

Heel lekker en super vriendelijk. Ook prachtige setting. Voor herhaling vatbaar. Wij komen zeker terug.

Simonne
Avis du: 19/08/2019

Lekker eten....

Lekker eten.

Sonja
Avis du: 19/08/2019
Sonja recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner

Aangename gastheer die de bediening opnam....

Aangename gastheer die de bediening opnam. Mooi kader. Spijtig, ik vind de prijs te hoog voor wat je krijgt. Ik nam de lamskroon, die zeer goed gebakken was, maar het geheel was vrij smaakloos en te sober. Het was geen 32€ waard. Hetzelfde gevoel bij de tonijn.

date score