Avis pour De Kiezel

117 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
117 avis
date score
Johny
Avis du: 05/08/2017
Johny recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

1 verse portie 1 gemengd verse portie pot mosse...

1 verse portie 1 gemengd verse portie pot mosselen, zalm op vel echt kleine portie, snel opruimen van de borden

Raf
Avis du: 04/08/2017
Raf recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Altijd lekker eten in rustige, aangename en...

Altijd lekker eten in rustige, aangename en landelijke sfeer. Vlotte bediening, prijsbewust, verzorgd, af.

yolande jo
Avis du: 31/07/2017
yolande jo recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

iedereen is vriendelijk,goede bediening,niet...

iedereen is vriendelijk,goede bediening,niet te lang moeten wachten en wat je vraagd krijg je en het is niet te ver van huis en het eten is goed.

Jozef C.
Avis du: 27/07/2017
Jozef C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We waren er al eerder geweest, en ook deze...

We waren er al eerder geweest, en ook deze keer was ons etentje geslaagd.

Deforce
Avis du: 27/07/2017
Deforce recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst en bediening Gezellig Le...

Vriendelijke ontvangst en bediening Gezellig Lekker

Carla G.
Avis du: 27/07/2017
Carla G. recommande ce restaurant pour: Groupes

verzorgde, lekkere maaltijd minder: vrij lange...

verzorgde, lekkere maaltijd minder: vrij lange wachttijden, zelfs voor de borrelhapjes

Helga
Avis du: 24/07/2017
Helga recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het is een tof restaurant in onze buurt , altij...

Het is een tof restaurant in onze buurt , altijd al lekker gegeten . (Mosselen zijn aanrader) Leuk terras , vlotte bediening en online reserveren is nu ook mogelijk

Lotte
Avis du: 21/07/2017
Lotte recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Een van de betere restaurants in de streek....

Een van de betere restaurants in de streek. Goede prijs/kwaliteit. Veel parking. Sfeervol.

yolande jo
Avis du: 20/07/2017
yolande jo recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

ik kom er graag omdat het niet te chic is een...

ik kom er graag omdat het niet te chic is een verhaal heeft vroegere dans gelegenheid en het die tijd ook uitstraald en dat is al van in het begin zo. Ik neem graag mensen mee die van nostalgie houden. Doe zo verder jo

Heidi
Avis du: 18/07/2017
Heidi recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

ja hoor, alleen heel luidruchtig omwille van...

ja hoor, alleen heel luidruchtig omwille van veel volk:)

date score