Avis pour De Kiezel

166 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
166 avis
date score
daniel
Avis du: 19/10/2020
daniel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

lekker eten en vriendelijke mensen en een zeer...

lekker eten en vriendelijke mensen en een zeer goede bediening

Marc
Avis du: 17/10/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Top keuken en bediening...

Top keuken en bediening

luc
Avis du: 15/10/2020
luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie

Alles was naar wens,en erg vriendelijke bedieni...

Alles was naar wens,en erg vriendelijke bediening.

Ingrid
Avis du: 10/10/2020
Ingrid recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Veel teveel groenten bij de mosselen.. Je moest...

Veel teveel groenten bij de mosselen.. Je moest echt de mosselen zoeken. Bij de zalm Belle veu vonden we de combinatie niet echt passen.

Marc
Avis du: 27/09/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Kwaliteit en bereiding zeetong perfect!...

Kwaliteit en bereiding zeetong perfect!

Katelijne
Avis du: 17/09/2020
Katelijne recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Altijd héél lekker om te eten, zéét vriendelijk...

Altijd héél lekker om te eten, zéét vriendelijke mensen.

Bieke
Avis du: 31/08/2020
Bieke recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

We hebben heerlijk gegeten in een mooi interieu...

We hebben heerlijk gegeten in een mooi interieur en werden in de watten gelegd door een supervriendelijke bediening. De zalm belle vue is een echte aanrader, net als de scampi met tomatenroomsaus en champignons. We komen zeker nog eens terug. De reservatie via de website was heel snel en eenvoudig.

Lucien
Avis du: 31/08/2020
Lucien recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Los van de nogal lange wachttijd was er niets...

Los van de nogal lange wachttijd was er niets op aan te merken. Zowel de kwaliteit als de grootte van de porties was excellent. De Kiezel mag ons nog verwachten.

john
Avis du: 30/08/2020
john recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Zeer goed gegeten en perfecte service...

Zeer goed gegeten en perfecte service

Luc
Avis du: 29/08/2020
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

KLASSE...

KLASSE

date score