Avis pour 't Dorpsgenot

70 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
70 avis
date score
Jessy
Avis du: 18/04/2017
Jessy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten en meer dan voldoende aan de gemidd...

Lekker eten en meer dan voldoende aan de gemiddelde prijs

Kris
Avis du: 18/04/2017
Kris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij zijn nu al verschillende malen komen eten...

Wij zijn nu al verschillende malen komen eten in het doprsgenot. M

eve
Avis du: 20/03/2017
eve recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

goed samengesteld menu, keuze uit vlees of...

goed samengesteld menu, keuze uit vlees of vismenu, lekkere wijn, snelle service, vriendelijk

Marc
Avis du: 19/03/2017
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eten was lekker, niet duur en gezellige ruimte....

Eten was lekker, niet duur en gezellige ruimte.

luc
Avis du: 19/03/2017
luc recommande ce restaurant pour: Couples

erg goede prijs - kwaliteit verhouding, lekker...

erg goede prijs - kwaliteit verhouding, lekker eten voor een zeer scgherpe prijs

Veronique
Avis du: 17/03/2017
Veronique recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening in een gezellig omgeving...

Vriendelijke bediening in een gezellig omgeving,lekker eten en niet duur. Zeker voor herhaling vatbaar.

carla
Avis du: 28/02/2017
carla recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het eten was superlekker...

Het eten was superlekker

Rudy
Avis du: 14/02/2017
Rudy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het was zeker prijs kwaliteit, alleen mijn...

Het was zeker prijs kwaliteit, alleen mijn reservatie was niet geboekt en daarom moesten we gans vanachter gaan zitten. Wat mij toch wel gestoord heeft, men zij mij dat ik niet gereserveerd had en dat kan voor 1 keer maar geen volgende.

Roger
Avis du: 02/02/2017
Roger recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het beantwoorde aan onze verwachtingen!...

Het beantwoorde aan onze verwachtingen!

placeholder
Marlies
Avis du: inconnu
Marlies recommande ce restaurant pour: Enfants, Rapport qualité/prix

Een zeer aangename ervaring

Wij hadden een zeer aangename namiddag/avond in 't Dorpsgenot! We zijn zonder te reserveren met een kleuter en een baby aangekomen en kregen meteen een mooie rustige plek en een kinderstoel. Ondanks dat er best wat volk was werden we zeer snel en vriendelijk bediend door een spontane ober (en dat terwijl wij trage beslissers en vragenstellers zijn). Het speelhoekje maakte dan onze oudste zich goed kon bezighouden en wij echt rustig konden tafelen. Wat ook nog opvallend en aangenaam was, is dat we door de ober aangesproken werden terwijl de baby aan mijn borst lag, in vele restaurants wachten ze (en jijzelf dus ook) tot je daarmee klaar bent. We kregen een supervol bord met naar prijsklasse (de prijzen zijn aangenaam laag: bv: spaghetti 9,3 euro, lasagne 9,5 euro, steak met steppegras en saus ongeveer 20 euro) zeer lekker eten. Bij de koffie die we nadien dronken een stuk zelfgebakken cake, slagroom, en keuze uit drie soorten suikers. Verder ook nog: modern interieur, propere wc's, bij beter weer is er een terras met een speeltuin, en naast het restaurant is een parking van een schooltje waar je kan parkeren! Wij gaan hier nog vele keren terugkomen! vele groetjes, M.

date score