Avis pour Alain Peters

8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
8 avis
date score
placeholder
wagdy
Avis du: inconnu

was gezellig avondje en lekker...

was gezellig avondje en lekker

marc
Avis du: inconnu

zeer kindvriendelijke taverne ( tekengerief...

zeer kindvriendelijke taverne ( tekengerief en speciale menu voorhanden) man en vrouw runnen de zaak alleen , en dan kan de wachttijd al eens oplopen als de zaak vol zit, maar waar is dit niet. kwaliteit van het eten is goed en de porties zijn zeker voldoende. zeker aan te bevelen voor een eenvoudige maaltijd

zhao
Avis du: inconnu

gezellig restaurantje, toffe suggesties en...

gezellig restaurantje, toffe suggesties en zeer kindvriendelijk de originele salades zijn zeker een aanrader!

Sabine
Avis du: inconnu

inrichting ondermaats, ongezellig; bediening...

inrichting ondermaats, ongezellig; bediening ondermaats en zeer traag, zelfs als er weinig volk is, kwaliteit van het eten maar matig, ons zie je hier niet meer terug!

vanessa
Avis du: inconnu

Doorsnee inrichting, kil, onvriendelijke bedien...

Doorsnee inrichting, kil, onvriendelijke bediening en te kleine porties. Kwaliteit van het geserveerde eten is matig, prijs-kwaliteit biedt Aarschot zeker betere alternatieven. Naar onze mening voor verbetering vatbaar.

Lieve
Avis du: inconnu

Gezellige brasserie, verzorgde keuken, vriendel...

Gezellige brasserie, verzorgde keuken, vriendelijke bediening en een uitzonderlijk service. Toen we op een avond, nogal vrij laat telefoneerden om te vragen of er nog een plaatsje vrij was en dit helaas niet zo was, werd ons gevraagd of ze ons een plezier konden doen met ons terug te bellen zodra er een tafeltje vrij kwam. Zo gebeurde het, we hebben thuis een aperitiefje gedronken en een 40 tal minuutjes later werden we opgebeld met de melding dat ons tafeltje klaar stond.

Ronny
Avis du: inconnu

Uitstekende prijs-kwaliteit. Mooi verzorgde...

Uitstekende prijs-kwaliteit. Mooi verzorgde gerechten. Vriendelijke service.

Nadine
Avis du: inconnu

Deze taverne steekt met kop en schouders uit...

Deze taverne steekt met kop en schouders uit boven alle andere gelijkwaardige zaken in onze kleine provinciestad. Het eten is er altijd heel verzorgd, zeer lekker en mooi opgediend. Voor mijn gezin en mij de plaats bij uitstek want zowel volwassenen als kinderen zijn er welkom. In één woord de "beste brasserie" in Aarschot.

date score