Avis pour Fleur De Lin

27 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.1
27 avis
date score
Michiel
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 29/03/2019
Michiel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles was super!...

Alles was super!

Kevin C.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 25/03/2019
Kevin C. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel vriendelijk en professioneel personeel. He...

Heel vriendelijk en professioneel personeel. Het eten was lekker en mooi gepresenteerd. Keuze tussen aangepaste wijnen of non-alcoholische sappen. De parking van het restaurant is ook een pluspunt.

Kaat
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 21/03/2019
Kaat recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heel lekker, goede bediening. Wel spijtig van...

Heel lekker, goede bediening. Wel spijtig van de veel te dure aperitieven.

ilona
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 20/03/2019
ilona recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Wij gaan hier vaker gaan eten en zo als elke...

Wij gaan hier vaker gaan eten en zo als elke keer was het weer fantastisch. Elke hap is een feest!

Tina J.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 18/03/2019
Tina J. recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Gastronomie

Heel lekker eten, vriendelijke bediening....

Heel lekker eten, vriendelijke bediening.

elien
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 15/03/2019
elien recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie

Heel lekker en verfijnd eten en toch was ik...

Heel lekker en verfijnd eten en toch was ik op het einde van de avond (zonder extra gerecht) voldaan. De hapjes waren één voor één schilderijtjes en de smaken waren top. Het dessert was smullen van begin tot einde en ook de verschillende structuren waren uniek. Wat ik vooral fantastisch vond was de optie om alcoholvrije sapjes te krijgen bij het eten ipv wijn/bier. Deze waren lekker en verassend en ook hier was zeker tijd en aandacht naar gegaan. Daar kunnen andere restaurants nog iets van leren! Er waren zelfs 3 opties voor een alcohol vrij apperitief! Wij komen zeker terug!

Kelly
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 14/03/2019
Kelly recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Van bij de start werden we gerustgesteld dat...

Van bij de start werden we gerustgesteld dat er rekening werd gehouden met de aangegeven beperkingen. Zalig dat ik op geen enkel moment het miste dat ik geen alcohol kon drinken (door de leuke alternatieven). Het personeel bleef bevestigen dat we ons geen zorgen hoefden te maken. En als jonge niet zo vermogende buitenstaanders voelden we ons steeds op ons gemak. Heel lekkere keuken. Bedankt

Jeroen
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 09/03/2019
Jeroen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Lekker gegeten, combinatie van de sapjes was...

Lekker gegeten, combinatie van de sapjes was een leuke beleving! Hier komen we zeker terug! Top

Roeland
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Avis du: 08/03/2019
Roeland recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Creatief, lekker, echt een aanrader!...

Creatief, lekker, echt een aanrader!

Goedele
Avis du: inconnu

Met hoge verwachtingen na de lovende kritieken,...

Met hoge verwachtingen na de lovende kritieken, zelf even op verkenning gegaan.... Een tafeltje met uitzicht op de parking(!)in een hoge ,mooie maar geen gezellige(zeker geen tête à tête) locatie. Ook de muziekkeuze droeg niet bij om tot rust te komen. De ontvangst, de bediening waren heel voortreffelijk.Het eten was hoogstaand en verfijnd; misschien zelfs iets te gecompliceerd ....om het echt te kunnen degusteren.

date score