Cuisine
Budget
€€
Heures d'ouverture
Maintenant fermé Heures d'ouverture
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
A propos de ce restaurant

Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.1 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Paul
Avis du: 24/07/2017
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Zin in een gezellige etende uit. Niks speciaals...

Op het eten nilks aan te merken. Integendeel alles heel verzorgd en lekker. Al gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat het erbij geserveerde brood wel een ietsje verser mocht zijn maar dat is dan eerder een detail. Ik kwam met mijn vriendin en haar zoontje van drie en het is waar dat we geen gerecht voor de kleine bestelden en hem lieten meepeuzelen van onze borden, hetgeen mij niet bepaald overkomt als een brutaliteit of zo. Dat werd zo ook zeker niet geventileerd naar ons toe - integendeel zelfs. We bestellen en krijgen 2 aperitief en een frisdrank. Dan een mezze speciaal (20 € ipv 16€ voor de gewone) voor mijn vriendin en voor mij een agneau athene (stoofpotje van 18,00 €). Met een fles witte huiswijn. Allemaal dik in orde en een gezellige tafelervaring, zelfs voor herhaling vatbaar tot dusver. Maar dan vraag ik de rekening en blijkt de mezze van 20 € tweemaal aangerekend te worden. Al was deze aan de copieuze kant dat is niet wat ik besteld heb en ik maak hier objectie tegen. Maar onmiddelljk gaat de paraplu open en wordt de defensieve ja zelfs offensieve kaart getrokken. De patron houdt, met bijhorende licht vijandige grimas, het been stijf en draait de bon uit zoals hij hem wou en zou uitdraaien. Onze avond en humeur is nu al genoeg bezoedeld en hoe vlugger ik de rekening vereffen en de deur achter ons toe trek hoe beter. De zaak verteren zal ter plekke toch niet meer lukken. Onbegrijpelijk om zo'n kleinhartige en intrieste houding te moeten ondervinden van iemand die het overigens voortreffelijk doet in de keuken. Niet het einde van de wereld maar zeer onprofessioneel. Dom ook. En zodoende niet voor herhaling vatbaar. Jammer. Paul D'haene Heidestraat 10 9270 Laarne

Wim
Avis du: inconnu

lekker eten, interieur en bediening kan beter

Daarmee is het meeste eigenlijk gezegd. positief: lekker, verzorgd eten. negatief: tafels staan veel te dicht op elkaar, je kan de gesprekken van je buren zo meevolgen. Storende toiletgeur. (daar moet dringend iets worden aan gedaan) Bediening was ok, maar niets speciaals. (wel 20 minuten moeten aandringen op rekening) Overrated wat mij betreft.

johan
Avis du: inconnu
johan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Een aanrader voor wie de Griekse keuken lust.

Zeer lekkere keuken. Goede ontvangst en dito bediening !

placeholder
Kevin
Avis du: inconnu

binnenkort in februari terug

ik en mijn vriendin zochten iets om te gaan eten en na dat ik vorig jaar naar el greco ben geweest en het me goed bevallen is besluiten we nu ook terug te gaan naar daar leuke sfeer en heel lekker eten voor herhaling vatbaar p.s.in het weekend meestal feest met muziek van de eigenaar en dans

Lily
Avis du: inconnu

Leuk Griekje

Aanrader. Klein maar gezellig. Prijs kwaliteit ok.

Johan
Avis du: inconnu

Vriendelijkheid troef

De klantgerichtheid en vriendelijkheid is een perfecte aanvulling bij de heel lekkere gerechten

wim
Avis du: inconnu

klein maar ongelooflijk gezellig restaurantje....

klein maar ongelooflijk gezellig restaurantje. De Sfeer was heel goed, de bediening uitstekend en het eten was heel lekker. Een geslaagde avond.

wim
Avis du: inconnu

*...

*

ronny
Avis du: inconnu

super

gewoon super voor herhaling vatbaar

placeholder
Roos
Avis du: inconnu

Net als vorig jaar met het Pinksterweekend...

Net als vorig jaar met het Pinksterweekend even langs gelopen. Memo aan mezelf: de mezze is voldoende als hoofdschotel en bovendien overheerlijk!

Tous les avis de ce restaurant