Avis pour Coco

307 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
307 avis
date score
Ilse
Avis du: 01/01/2020

gezellige atmosfeer, verzorgde maaltijd, vriend...

gezellige atmosfeer, verzorgde maaltijd, vriendelijke bediening.

Roland
Avis du: 22/12/2019
Roland recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

bediening is zeer persoonlijk. Een kwinkslag...

bediening is zeer persoonlijk. Een kwinkslag is steeds aanwezig. Eten is prima en verzorgd.

Nancy
Avis du: 16/11/2019
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prima service in een gezellig kader en lekker...

Prima service in een gezellig kader en lekker eten

Ilse
Avis du: 27/08/2019
Ilse recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig!...

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig! Lekker eten, lekkere drank en een zeer aangename sfeer!

Yvette
Avis du: 26/08/2019
Yvette recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijk personeel en de service was...

Heel vriendelijk personeel en de service was ook in orde. Kwam dan ook niet van kortbij 60 km gereden om daar van hun lekker maaltijden te genieten

Hilde
Avis du: 20/05/2019
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Ik ga er al jaren en het is altijd in orde...

Ik ga er al jaren en het is altijd in orde

Ilse
Avis du: 19/05/2019
Ilse recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

We zijn hier al meermaals geweest en altijd...

We zijn hier al meermaals geweest en altijd heel tevreden en voldaan naar huis gegaan. Er is een ruime keuze aan gerechten en drank, alsook zeer gevarieerde suggesties. Je komt hier echt niet met honger buiten. De bediening is steeds correct en vriendelijk. We komen zeker terug!

Thomas M.
Avis du: 06/05/2019
Thomas M. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Vriendelijke bediening. Eten was er relatief...

Vriendelijke bediening. Eten was er relatief snel.

Leen
Avis du: 18/04/2019
Leen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening....

Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening. Goede verhouding prijs-kwaliteit

Werner
Avis du: 07/04/2019
Werner recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was super lekker van smaken, helaas...

Het eten was super lekker van smaken, helaas was alles wat we opgediend gekregen hebben niet warm genoeg.

date score