Avis pour 't Stoveke (het Stoveke)

951 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver votre table
8.7
951 avis
date score
eric
Avis du: 25/02/2020
eric recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was gezellig en uitstekend zoals we gewend...

Het was gezellig en uitstekend zoals we gewend zijn

Veronique
Avis du: 21/02/2020
Veronique recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Al meerdere keren naar het 't Stoveke geweest...

Al meerdere keren naar het 't Stoveke geweest en telkens opnieuw versteld van het ongelooflijk lekker eten en de zeer goede service! Voor mij is dit een van mijn Top restaurantjes! Ik kom er telkens met veel plezier terug !

Bram
Avis du: 21/02/2020
Bram recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Top lunch met veel keuzei...

Top lunch met veel keuzei

marc
Avis du: 20/02/2020
marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

zoals steeds zeer tevreden over de kwaliteit...

zoals steeds zeer tevreden over de kwaliteit van het eten alsook van de bediening, keren zeker terug

Dirk
Avis du: 18/02/2020
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We stuurden een mail i.v.m. De rekening maar...

We stuurden een mail i.v.m. De rekening maar kregen hierop nog steeds geen antwoord

Niels
Avis du: 18/02/2020
Niels recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Enorm vriendelijke bediening & zeer lekker...

Enorm vriendelijke bediening & zeer lekker eten. Meer kan een mens zich niet wensen op restaurant.

Antoine
Avis du: 18/02/2020
Antoine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer goede lunch met de juiste ingrediënten bel...

zeer goede lunch met de juiste ingrediënten beleefde en vlotte bediening ondanks een vol restaurant kleine vraag: waarom geen menukaart? Sommige gerechten zijn moeilijk te onthouden.

Pierre
Avis du: 17/02/2020
Pierre recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Niets verkeerd met het eten, ik heb de keuken...

Niets verkeerd met het eten, ik heb de keuken dan ook uitgebreid gefeliciteerd. Maar de bediening was hopeloos traag. Ik had de indruk dat er voor de eerst aangekomenen een strategie opgezet was om tijd te rekken, zodat op den duur zowat iedereen, wat ook het aankomstuur was, samen bediend zou worden. Als dat de bedoeling is, geef dan op het reserveringsformulier gewoon aan dat de service begint om bijvoorbeeld 20:00, zodat je als jklant weet dat het geen zin heeft om om 19:00 te boeken.

Christ
Avis du: 16/02/2020

zeer lekker en zeer vlotte bediening, hetgeen...

zeer lekker en zeer vlotte bediening, hetgeen we hier gewoon zijn spijts bepaalde tegenovergestelde commentaren. Mannelijke ober is top ! (witte martini - geen wijn man)

Davy
Avis du: 16/02/2020
Davy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals altijd lekker eten en een perfecte servic...

Zoals altijd lekker eten en een perfecte service!

date score