Avis pour 't Stoveke (het Stoveke)

1380 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
1380 avis
date score
Elke
Avis du: 27/11/2022
Elke recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Vriendelijk, lekker, gezellig...

Vriendelijk, lekker, gezellig

Jorre
Avis du: 27/11/2022
Jorre recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Wij waren niet tevreden. De zonnevis was te...

Wij waren niet tevreden. De zonnevis was te ver gegaard en glazig. Bij de tilapiafilet hadden we twijfels over de versheid... we hebben daarnaast bijna 1u moeten wachten op het hoofdgerecht.

Ann
Avis du: 25/11/2022
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was perfect! Superlekker! Vriendelijke...

Het was perfect! Superlekker! Vriendelijke maar discrete bediening.

Boudewijn
Avis du: 25/11/2022
Boudewijn recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

ZEER tevreden...

ZEER tevreden

Luc
Avis du: 22/11/2022
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het eten was heel lekker met verrassende smaken...

Het eten was heel lekker met verrassende smakencombinaties Vriendelijke ontvangst en prachtig interieur. Zeker goede prijs/kwaliteit verhouding.

Claire
Avis du: 22/11/2022
Claire recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Mijn vriend en ik ons eerste bezoek aan 't...

Mijn vriend en ik ons eerste bezoek aan 't Stoveke samen met mijn broer die daar vaste klant is! Wat een vriendelijke ontvangst en bediening, een rustige sfeer en het eten overweldigend lekker. We hebben alvast voor een tweede maal gereserveerd binnen 14 dagen! Tot dan!

Abigail
Avis du: 20/11/2022
Abigail recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het eten was heerlijk. De menu was heel schappe...

Het eten was heerlijk. De menu was heel schappelijk van prijs. Ik had meer dan voldoende gegeten

August
Avis du: 20/11/2022
August recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekker aan schappelijke prijs. Zeer goede...

Heel lekker aan schappelijke prijs. Zeer goede ontvangst en bediening.

Frans
Avis du: 18/11/2022
Frans recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles OK....

Alles OK.

Geert
Avis du: 14/11/2022
Geert recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

service prijs - kwaliteit...

service prijs - kwaliteit

date score