Avis pour 't Stoveke (het Stoveke)

938 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
938 avis
date score
marc
Avis du: 20/02/2020
marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

zoals steeds zeer tevreden over de kwaliteit...

zoals steeds zeer tevreden over de kwaliteit van het eten alsook van de bediening, keren zeker terug

Dirk
Avis du: 18/02/2020
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We stuurden een mail i.v.m. De rekening maar...

We stuurden een mail i.v.m. De rekening maar kregen hierop nog steeds geen antwoord

Niels
Avis du: 18/02/2020
Niels recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Enorm vriendelijke bediening & zeer lekker...

Enorm vriendelijke bediening & zeer lekker eten. Meer kan een mens zich niet wensen op restaurant.

Antoine
Avis du: 18/02/2020
Antoine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer goede lunch met de juiste ingrediënten bel...

zeer goede lunch met de juiste ingrediënten beleefde en vlotte bediening ondanks een vol restaurant kleine vraag: waarom geen menukaart? Sommige gerechten zijn moeilijk te onthouden.

Pierre
Avis du: 17/02/2020
Pierre recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Niets verkeerd met het eten, ik heb de keuken...

Niets verkeerd met het eten, ik heb de keuken dan ook uitgebreid gefeliciteerd. Maar de bediening was hopeloos traag. Ik had de indruk dat er voor de eerst aangekomenen een strategie opgezet was om tijd te rekken, zodat op den duur zowat iedereen, wat ook het aankomstuur was, samen bediend zou worden. Als dat de bedoeling is, geef dan op het reserveringsformulier gewoon aan dat de service begint om bijvoorbeeld 20:00, zodat je als jklant weet dat het geen zin heeft om om 19:00 te boeken.

Christ
Avis du: 16/02/2020

zeer lekker en zeer vlotte bediening, hetgeen...

zeer lekker en zeer vlotte bediening, hetgeen we hier gewoon zijn spijts bepaalde tegenovergestelde commentaren. Mannelijke ober is top ! (witte martini - geen wijn man)

Davy
Avis du: 16/02/2020
Davy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals altijd lekker eten en een perfecte servic...

Zoals altijd lekker eten en een perfecte service!

placeholder
André
Avis du: 15/02/2020
André recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer tevreden , lekker en fijn gegeten voor...

Zeer tevreden , lekker en fijn gegeten voor de prijs . De wijn was aangenaam om te drinken. Zeer fijne en vriendelijke ontvangst en bediening. Kortom voor ons gezelschap is het voor herhaling vatbaar Komen zeker terug . Dank u.

Isabelle
Avis du: 15/02/2020
Isabelle recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel vriendelijk onthaal en bediening, heerlijk...

Heel vriendelijk onthaal en bediening, heerlijk rustig dineren. De borden zijn steeds pareltjes die afgeleverd worden en die vooral fantastisch lekker smaken! Dankjewel Bart en team!

antoine
Avis du: 15/02/2020
antoine recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

De keuken is er echt prima en er wordt goed...

De keuken is er echt prima en er wordt goed rekening gehouden met de wensen en allergie van de bezoekers. Een minpunt is de lange wachttijden, maar toch een aan te bevelen restaurant

date score