Avis pour 't Stoveke (het Stoveke)

613 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.5
613 avis
date score
Gerrie
Avis du: 29/07/2018
Gerrie recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel aangenaam ontvangen. Heerlijk gegeten....

Heel aangenaam ontvangen. Heerlijk gegeten. Tip top! Bedankt daarvoor.

Mathias
Avis du: 29/07/2018
Mathias recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten in een gezellig kader & Vriendelijk...

Lekker eten in een gezellig kader & Vriendelijke bediening

Valérie
Avis du: 24/07/2018
Valérie recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Een heel gezellig terras. Lekker eten. We hadde...

Een heel gezellig terras. Lekker eten. We hadden mosselen genomen die heel lekker van smaak waren (spijtig van de vliegen, maar daar kon het restaurant weinig aan doen vrees ik!) Vriendelijke en correcte bediening

Katrien D.
Avis du: 24/07/2018
Katrien D. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles was aanwezig voor een geslaagde middaglun...

Alles was aanwezig voor een geslaagde middaglunch! Het eten was top, mooi terras, tuin en vijver, vriendelijke bediening, een aanrader voor iedereen die houdt van lekker gezellig tafelen in een rustige sfeer.

Antoine D.
Avis du: 23/07/2018
Antoine D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wegens het lekker eten en goede servic...

Wegens het lekker eten en goede servic

Piet R.
Avis du: 23/07/2018
Piet R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

De kwaliteit van het eten is prima. Bediening...

De kwaliteit van het eten is prima. Bediening ook, De vaste kelner is heel professioneel, vriendelijk, attent. Alleen spijtig dat we onze aperitiefhapjes pas kregen als het aperitief al op was.

Dirk V.
Avis du: 23/07/2018
Dirk V. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Gewoon alles is er ok !...

Gewoon alles is er ok !

Dirk V.
Avis du: 22/07/2018
Dirk V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was subliem! We zaten op het prachtige...

Het eten was subliem! We zaten op het prachtige terras, onder de rijpende druiventrossen, nabij de grote Koi vijver ! Het prachtig kader , de overheerlijke menu hebben ons avondje uit eten onvergetelijk gemaakt! Complimenten aan de chef

Jean-Pierre
Avis du: 22/07/2018
Jean-Pierre recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ruime keuze aan voor en hoofdgerecht en dit...

Ruime keuze aan voor en hoofdgerecht en dit voor de lunch. Prijs kwaliteit prima.

date score