Avis pour Rouge E Blanc

101 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
101 avis
date score
Mia D.
Avis du: 08/04/2019
Mia D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige sfeer ,lekker eten....

Gezellige sfeer ,lekker eten.

Kristof V.
Avis du: 08/04/2019

Goeie ontvangst, lekker gegeten....

Goeie ontvangst, lekker gegeten.

angelique
Avis du: 07/04/2019
angelique recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Men zit daar op zijn gemak. Iedereen die daar...

Men zit daar op zijn gemak. Iedereen die daar werkt is gewoon. We waren vorige maand ook geweest en dan was het ook super. Misschien gisteren wel beetje lawaai van één bepaalde tafel maar het was niet echt storend :-)

Phaedra G.
Avis du: 06/04/2019
Phaedra G. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Wij hadden online gereserveerd de avond voordie...

Wij hadden online gereserveerd de avond voordien. De bevestiging van de reservatie kwam 's morgens vroeg per mail. Er hangt een zeer gezellige sfeer in het restaurant, ook was het er uitermate rustig. Je kon gerust tegen de persoon tegenover je praten, zonder te roepen :). Er was een vlotte bediening. Als dessert had ikzelf een chocomousse besteld, waarbij ik een iets te grote lepel kreeg voor het potje. Dan maar de achterkant van die lepel gebruiken ;)

Hilde
Avis du: 01/04/2019
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes

Vriendelijk, vers en vlotte bediening...

Vriendelijk, vers en vlotte bediening

Jurgen
Avis du: 30/03/2019
Jurgen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna...

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna de cotalos, steeds lekker, mooi gepresenteerd, vriendelijke en vlotte bediening. Prijs zeer correct.

Annelies S.
Avis du: 29/03/2019
Annelies S. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Vriendelijk, aangepaste kaart voor anderstalige...

Vriendelijk, aangepaste kaart voor anderstaligen, lekkere dagschotel, zeer vlotte bediening!

Ronia
Avis du: 25/03/2019
Ronia recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke bediening. Alles top!...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Alles top!

Filip
Avis du: 20/03/2019
Filip recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijk onthaal, voorstel van het...

Zeer vriendelijk onthaal, voorstel van het menu was perfect en correct! Er was gemorst en direct was er iemand om het op te kuisen. Top!!!

KBC Ingelmunster ..
Avis du: 20/03/2019
KBC Ingelmunster .. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

vlotte & vriendelijke bediening....

vlotte & vriendelijke bediening.

date score