Avis pour Craeyenest

5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.0
5 avis
date score
placeholder
Alvin
Avis du: inconnu

Zeer slecht!

Werkelijk het slechtste restaurant ooit.... Ga er weinig woorden aan vuilmaken: ongezellig, onvriendelijk en slecht eten.... Wegblijven!

placeholder
Roos
Avis du: inconnu

Ai... Neen... Echt niet. En dat is jammer,...

Ai... Neen... Echt niet. En dat is jammer, want het beveelt zichzelf aan met een citaat van Aspe uit een gerenommeerde krant. Hier zou je de beste rosbief van het land kunnen eten! Misschien lag het dan aan onze keuze (menu van de chef, volledig naar het idee van het moment van de brave man). We kregen veel, te veel van al wat de goede Vlaamse keuken inhoudt: room en boter. Helaas gaf dat in een aantal sauzen een geschift resultaat en in anderen liet het te weinig over van de naamgevende ingrediënten. Maar de zeer vlotte en uiterst vriendelijke bedieing in een zeer bijzonder en smaakvol gezellig ingericht interieur deden veel goed. Al betwijfel ik of het een goede keuze is 'Ik hou niet van madammen met een bontjas' door de luidspelers te laten klinken als net dat het doelpubliek is... Vergane glorie. RIP.

Lieven
Avis du: inconnu

Klassiek, OERdegelijk en vraag de chef de wijn...

Klassiek, OERdegelijk en vraag de chef de wijn te kiezen! Behoorlijke porties.

danny
Avis du: inconnu

werkelijk een aanrader in blankenberge! zeer...

werkelijk een aanrader in blankenberge! zeer lekkere vispan of vis gerechten.(ook vlees). mooie menu'tjes voor elk wat wils! en dat aan een redelijke prijs in een gezellig kader!

Nathalie
Avis du: inconnu

Zeker een aanrader aan onze Belgische kust! Ee...

Zeker een aanrader aan onze Belgische kust! Eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

date score