Avis pour Belgium Pier Blankenberge

221 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
221 avis
date score
Sandra C.
Avis du: 11/03/2019
Sandra C. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Fijne sfeer, vriendelijke bediening en een...

Fijne sfeer, vriendelijke bediening en een uniek uitzicht. Wij komen zeker terug!

Norbert
Avis du: 10/03/2019
Norbert recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het is er goed... Gezellig... Mooi kader......

Het is er goed... Gezellig... Mooi kader... Het geheel is er perfect.!

Kenny D.
Avis du: 09/03/2019
Kenny D. recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Na aankomst 40min moeten wachten om te bestelle...

Na aankomst 40min moeten wachten om te bestellen en deel eten vergeten te brengen

Tinneke
Avis du: 08/03/2019
Tinneke recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijk personeel. Super lekker eten...

Zeer vriendelijk personeel. Super lekker eten en voor iedereen wat wils. Mooie presentatie op het bord. Gezellige setting.

Bianca V.
Avis du: 06/03/2019
Bianca V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was er gezellig en zeer lekker en zeker...

Het was er gezellig en zeer lekker en zeker een goede portie. We komen zeker terug

Helena S.
Avis du: 04/03/2019
Helena S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Mooie omgeving,vriendelijk personeel.eten lekke...

Mooie omgeving,vriendelijk personeel.eten lekker en verzorgd

Ann
Avis du: 03/03/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Wij hadden op datum van 2/3 een officiële vouch...

Wij hadden op datum van 2/3 een officiële voucher van de two4one organisatie . Helaas deed hetvrestaurant maar mee aan die formule tot einde januari , wij waren eraan voor de moeite! Niet erg betrouwbaar dus. We hebben daar van de kaart gegeten en dat was lekker en verzorgd met een pravpchtig uitzicht over de zee. Groeten Ann

placeholder
Rita
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Valentijn diner
Avis du: 18/02/2019
Rita recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eten was heel lekker en hel vriendelijke bedien...

Eten was heel lekker en hel vriendelijke bediening

yvonne
Avis du: 18/02/2019
yvonne recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij waren zeer tevreden van de goede ontvangst...

Wij waren zeer tevreden van de goede ontvangst ,mooi kader ,vriendelijk personeel , en het lekkere eten en drinken. Alleen spijtig dat we 150 km ver ervandaan wonen om er meer naartoe te kunnen, is echt een aanrader. Louis en Yvonne.

date score