Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi, mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
A propos de ce restaurant
Bib Gourmand
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 31 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
31 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Eddy
Avis du: inconnu
Eddy recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Hier komen we zeker teug!...Poli kala!

Wat hebben wij genoten van een heerlijke en eerlijke keuken. Met de Griekse "mama" aan het fornuis voelden wij ons even terug op Kreta. De gerechten worden mooi geserveerd en zijn van prima kwaliteit. Alles dagvers en goed op smaak gebracht! Dank aan onze charmante gastvrouw voor de vriendelijke ontvangst en bediening! Prijs-kwaliteit is dik in orde. Wij komen zeker terug..:)

john
Avis du: inconnu

EEN RESTAURANT WAAR JE TERUGGAAT

zEER RUSTIGE EN PERFECTE BEDIENING, ETEN KWALITEITSVOL OP MOOI VERSIERDE BORDEN.HIER KOM IK TERUG

Magda
Avis du: inconnu

Goed restaurant

Het was het proberen waard. We keren er terug als we aan de zee zijn. Goede, fijne keuken, goede bediening en prijs/kwaliteit zeer goed.

Dirk
Avis du: inconnu

Lekker maar weinig

De porties zijn te klein om voldoende te hebben gegeten. Smaken waren wel goed, vandaar dat het smaakte naar meer.

Robert
Avis du: inconnu

Een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding gekop...

We hebben genoten van dit diner waarbij een onberispeljke bediening gekoppeld was aan een uitstekend etentje voor een prijs die zeker in verhouding stond met de kwaliteit. Een aanrader en zeker vatbaar voor herhaling.

CHARLES
Avis du: inconnu

Een zeer lekkere ervaring

Het hapje bij aperitief zeer lekker en toch anders Consommé in bladerdeeg met garnaaltjes zeer lekker en mooi opgediend met bladerdeeg De keizerpladijs perfect gaar De risotto zeer lekker en passend bij het geheel Het dessert van mango en kokos een ware ervaring Mango zeer lekker intens en kokos er zeker bijpassend tevens mooi gepresenteerd met ernaast eierschaal gevuld met sabayon en advocaat Als afsluiter koffie besteld en hierbij verschillende versnaperingen dewelke allemaal een verschillende fijne smaak hadden Het restaurant hadden wij al meerdere malen opgemerkt , maar wij veronderstelden dat dit aan het hotel verbonden was . Nu wij dit weten zullen wij er nog gaan dineren.

placeholder
Luc
Avis du: inconnu

het zout van de zee

Prachtig gelegen met zicht op zee, lekker gegeten, alles zeer lekker en een delicieus en prachtig geserveerd nagerecht! PS. De ober mocht wel zijn jas eens wassen...

Mieke
Avis du: inconnu

Verwennerij

Het eten was helemaal in orde,alleen de begeleiding en benoeming van de wijnen bij het wijnarrangement kon beter.

Natascha
Avis du: inconnu

Super goede kok

De bediening liep in het begin stroef. Voorgerecht zonder wijn, wijn na het voorgerecht gekregen. Na zelf te vragen. Afruiming niet volgens etikette. Klein tafeltje waardoor nog kleiner als alles te lang blijft staan. Ober heeft zich wel geexcuseerd, zei dat het heel druk was. Op het eten geen opmerkingen alleen veel lof voor de kok, was zeer verfijnd en heel lekker. Lekkere combinaties.

Johan en Erna
Avis du: inconnu

voor herhaling vatbaar...

heel lekker gegeten en zeer correcte bediening genoten.

Tous les avis de ce restaurant