Avis pour Altermezzo

72 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.1
72 avis
date score
Marcel
Avis du: 08/07/2019
Marcel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We zijn supertevreden - er was iets misgelopen...

We zijn supertevreden - er was iets misgelopen met de reservatie en toch werden we heel warme verwelkomd - het eten was subliem - het ging van de ene smaaksensatie naar de andere - de bijpassende wijnen waren echt bijpassend en van heel goeie kwaliteit - het onthaal en de service waren warm professioneel - we gaan hier zeker terug.

Guido O.
Avis du: 28/01/2018
Guido O. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Fantastisch lekker eten in een ongedwongen...

Fantastisch lekker eten in een ongedwongen kader.

Heeman M.
Avis du: 27/01/2018
Heeman M. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Wij hebben ons goed geamuseerd. Het eten was...

Wij hebben ons goed geamuseerd. Het eten was goed maar niet echt super (vonden wij). De akoestiek was echter het grootste min munt. Wij waren met 4 en konden mekaar of de bedieners gewoon niet verstaan door het geroesemoes van de rest van de zaal. Dit kan eenvoudig verholpen worden.

Twan
Avis du: 22/01/2018
Twan recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Eten was uitmuntend. Minpuntje: sommelier deed...

Eten was uitmuntend. Minpuntje: sommelier deed een beetje minachtend over het vegetarisch menu, waarvoor toch twee mensen uit ons gezelschap kozen, wijn werd daarom ook niet aan het vegetarisch menu aangepast, jammer. Maar nogmaals, over het eten en over de verdere bediening niets dan lof.

Johnny
Avis du: 22/01/2018
Johnny recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles was naar wens, zeer lekker eten en vlotte...

Alles was naar wens, zeer lekker eten en vlotte bediening

Kroesemeijer
Avis du: 22/01/2018
Kroesemeijer recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles was perfect, het enige wat we misten...

Alles was perfect, het enige wat we misten was een wit tafelkleed. Misschien zijn we een beetje ouderwets.

Steve
Avis du: 22/01/2018
Steve recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel lekker gegeten, mooie borden, gezellig...

Heel lekker gegeten, mooie borden, gezellig kader en vriendelijk personeel. 3 gangen lunch is voor een vrouw net genoeg, voor iet wat man niet voldoende te eten. We kozen voor 3 gangen volgens inspiratie van de chef en kregen "(zwartpoot)KIP" als hoofdgerecht, dit vond ik simpel voor zo een zaak. Wellicht lagen mijn verwachtingen te hoog, maar ik vind het vooral niet zo leuk om buiten te gaan met een man die zegt "ik heb nog een hongertje" terwijl de rekening toch best wel aan de hoge kant was.

nathalie D.
Avis du: 22/01/2018
nathalie D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles was perfekt. Heel goed kwaliteit van...

Alles was perfekt. Heel goed kwaliteit van de food en ook origineel

Bart
Avis du: 20/01/2018
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Prachtig kader Klantgerichte sommelier Smaakcom...

Prachtig kader Klantgerichte sommelier Smaakcombinaties top Wij komen terug! Bedankt voor de mooie avond...

Marc
Avis du: 19/01/2018
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Altermezzo is een klasse restaurant waar de...

Altermezzo is een klasse restaurant waar de klant centraal staat. Het eten is van een zeer hoog niveau en wordt door de chef en zijn team heel mooi gepresenteerd. Perfect aangepaste wijnen en een vlotte, vriendelijke bediening in een trendy kader maken het beeld compleet. Dit restaurant is een bezoek meer dan waard.

date score