Avis pour 't Russelt

327 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
327 avis
date score
Greta
Avis du: 19/06/2021
Greta recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Eten was wel lekker maar bediening liet de...

Eten was wel lekker maar bediening liet de wensen over zeer klant onvriendelijk

Marc
Avis du: 14/06/2021
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Jarne is een topkok. Zijn zaak hoort tot gezell...

Jarne is een topkok. Zijn zaak hoort tot gezelligste van Limburg. Ook zijn terras is een voorbeeld voor velen. Dan het eten. Alles is uiterst vers en natuurlijk lekker. Ik blijf komen.

Bart
Avis du: 14/06/2021
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten....

Lekker gegeten.

Ine
Avis du: 13/06/2021
Ine recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Heel tof terras, echt gezellig!! En super lekke...

Heel tof terras, echt gezellig!! En super lekker gegeten, proficiat Chef Jarne! Het brood was lekker krokant maar een tikkeltje te pikant voor ons

jean-marie
Avis du: 13/06/2021
jean-marie recommande ce restaurant pour: Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening en alles naar wens...

Vriendelijke bediening en alles naar wens

Nancy
Avis du: 06/06/2021
Nancy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

We hadden weer heel lekker gegeten....

We hadden weer heel lekker gegeten.

Christophe
Avis du: 05/06/2021
Christophe recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heel lekker, we zaten gezellig, rekening gehoud...

Heel lekker, we zaten gezellig, rekening gehouden met allergie, klantvriendelijk en beleefd, veilig wat corona betreft qua afstanden van de zitplaatsen, verluchting en hygiëne. We hadden een fijne avond!

Yves
Avis du: 31/05/2021
Yves recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijk en enthousiast!...

Zeer vriendelijk en enthousiast!

Koen
Avis du: 31/05/2021
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Top gegeten vriendelijke bediening prijs kwalit...

Top gegeten vriendelijke bediening prijs kwaliteit perfect mooie locatie een aanrader

Bjorn
Avis du: 31/05/2021
Bjorn recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel gezellig en stijlvol! Vlotte, vriendelijke...

Heel gezellig en stijlvol! Vlotte, vriendelijke bediening met oog voor de wensen van de klant. Wij hebben het voorgestelde menu genomen en waren meer dan tevreden. Ober, en keuken, hield rekening met onze vraag om de verschillende gerechten niet te snel te laten volgen op elkaar. De wijnen pasten perfect bij de gerechten. Kortom, een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug als we in de buurt zijn!

date score