Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Mercredi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.1 Basé sur 9 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Martijn
Avis du: 22/04/2018

pizza besteld, niets gekregen

Ken je dat van die ezel en die 2 keer ? Wel helaas, uit noodzaak toch terug gegaan en niet te geloven... Bestel je 4 pizza's om af te halen, zou het op 20min klaar zijn. Zoals de vorige keer ben ik nog iets later gegaan omdat hun timing al wat (dacht) te kennen. Kom binnen en één vrouw vraagt wat ik had besteld, een andere komt tussen en zegt dat "ze al in de oven staan". En dat we dus mogen even wachten. Gezien ik het niet echt vertrouwde, besloot ik om nog max. een 15min te wachten. Na een tijdje komt de eerste vrouw vragen wat ik juist besteld heb, en blijkt dus dat er niets in de oven staat ! "briefje is kwijtgeraakt of 't is niet opgeschreven". Ik mag ter plaatse mijn bestelling doorgeven en dat het "op 10min klaar is". Daar heb ik natuurlijk voor bedankt, en dus met lege handen terug naar huis ! Heb hen ook duidelijk laten weten dat dit gewoon absoluut niet kan, en dat ik er NOOIT nog een voet binnenzet Blijf er gewoon weg, het zal soms wel ok zijn, maar andere keren meer dan niet. Voor mij is de maat vol : zulke zaken horen niet te bestaan, dit zijn amateurs, geen restaurant !

placeholder
Martijn
Avis du: 22/04/2018

Afhaalpizza

Deze is van 5 maanden geleden, op facebook geplaatst maar zet hem nu ook hier omdat ze het 'verdienen' (zie ook volgende recensie van vandaag) : "Nooit nog....na lange tijd nog es pizza gaan afhalen : op voorhand besteld, we moesten om 20u15 komen afhalen. Ik was al een kleine 10min later gegaan omdat ik de laatste keren ook al 15-20min moest wachten maar soig. Nu kwam om 20u45 de mededeling dat we 'nog even' moesten wachten ! Er was er zogezegd eentje stuk gegaan....right...dat moet de vorige keren dan ook gebeurd zijn zekers en het koppel voor ons moeten ook kapotte pizza's hebben gehad want die hadden van miserie maar een glas wijn besteld. En op een vd pizza's speciaal besteld zonder champignons lagen natuurlijk wel...je raadt het al. Kort samengevat, Il carpaccio : wegblijven. Je kan veel beter terecht bij Mundo of zo, daar krijg je ook nog een glaasje limoncello, iets waar men hier bij wijze van excuus nog niet eens aan dacht."

placeholder
Ilse
Avis du: 09/09/2017
Ilse recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

gezellig / sfeervol

1 van de 4 voorgerechten was verkeerd ( gemarineerde zalm besteld en gerookte gekregen ), 1 van de vier hoofdgerechten was verkeerd ( calzone met scampis besteld maar scampis niet doorgegeven aan de keuken ) na het afruimen van het hoofdgerecht meer dan een uur gewacht op de bediening voor een dessertkaart , we kregen echter de rekening en deze werd voorgelezen ! de dessertkaart werd gepresenteerd na het afrekenen . Dit was ons eerste bezoek aan de zaak , jammer want het eten was zeer lekker , een pluim voor de keuken !

John
Avis du: inconnu

Zeer sfeervol

Lekker eten, fijne atmosfeer, service is langzaam. Pizzas zijn super en maar 5€ om mee te nemen! In de zomer is het open terras net een klein Italiaans pleintje, heel romantisch!

Patrick
Avis du: inconnu

We hebben hier reeds 2 keer gegeten nu. Het...

We hebben hier reeds 2 keer gegeten nu. Het eten heeft ons telkens goed gesmaakt. De bediening is wel vlot. De obers zijn beleefd. De enen meer spontaan beleefd en de anderer eerder professioneel beleefd doch niet zo hartelijk. Dit was geen storend element. Niet iedereen is altijd even vlot of spontaan. De eerste keer dat we er kwamen konden we lekker buiten op hun geweldig 'plein' eten. Het was er prachtig ingericht. Wil je Italië zien en proeven tegelijk, dan moet je op een mooie warme en zonnige dag buiten op het terras eten. Een belevenis op zich. De laatste keer hebben we binne gegeten en konden we ook genieten van het interieur dat smaakvol Italiaans is ingericht. Een aanrader als je Italiaans wil eten in een uniek kader en niet alleen maar pasta of pizza!

Jos
Avis du: inconnu

Reeds enkele bezoeken gehad aan dit etablisseme...

Reeds enkele bezoeken gehad aan dit etablissement en altijd goed ontvangen geweest en heerlijk gegeten.

Kristel
Avis du: inconnu

Met mijn beste vriendin genoten van een avondje...

Met mijn beste vriendin genoten van een avondje in dit zeer gezellige restaurant met prachtig terras, aangename sfeer én vriendelijke bediening. Prima keuken, kortom alles naar wens, hier kom ik zeker terug !

linda
Avis du: inconnu

wij komen er geregeld,superlekker,toffe bedieni...

wij komen er geregeld,superlekker,toffe bediening,prijs kwaliteit oke!!!!!!!!een aanrader!!

Tous les avis de ce restaurant