Avis pour Het Boske

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Nancy M.
Avis du: 26/04/2018
Nancy M. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

tafeltje stond klaar voor 3 personen en superle...

tafeltje stond klaar voor 3 personen en superlekker eten

Loes
Avis du: 21/05/2018
Loes recommande ce restaurant pour: Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was SUPER lekker, vriendelijke bediening...

Het was SUPER lekker, vriendelijke bediening en een vlotte service!

Greet
Avis du: 31/05/2018
Greet recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We konden gezellig buiten zitten, de bestelling...

We konden gezellig buiten zitten, de bestelling werd vlot opgenomen en aan tafel gebracht. Het eten was erg lekker!

Gwen
Avis du: 15/12/2018
Gwen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Zeer kindvriendelijk. Heel lekker eten. Prijs/...

Zeer kindvriendelijk. Heel lekker eten. Prijs/ kwaliteit zeer goed. Fijne lieve mensen.

Sophie
Avis du: 20/01/2019
Sophie recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Enthousiast personeel, kindvriendelijk (een...

Enthousiast personeel, kindvriendelijk (een pizza in de vorm van een konijn), gezellig ingericht en super lekker eten !!

Liese S.
Avis du: 14/02/2019
Liese S. recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Het is een gezellig en mooi restaurant. Daarnaa...

Het is een gezellig en mooi restaurant. Daarnaast zijn het uiterst vriendelijke mensen, en is het eten super lekker.

Veerle P.
Avis du: 18/02/2019
Veerle P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, fijne bediening, alles wat je...

Lekker eten, fijne bediening, alles wat je nodig hebt bij een restaurant bezoek.

Kirsten H.
Avis du: 03/03/2019
Kirsten H. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eten was wel lekker maar personeel nogal onvrie...

Eten was wel lekker maar personeel nogal onvriendelijk. Ik kreeg ook geen glas toen ik een cola bestelde. Ben wel redelijk teleurgesteld.

Peggy
Avis du: 10/03/2019
Peggy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles super vlot verlopen en gekregen wat gevra...

Alles super vlot verlopen en gekregen wat gevraagd werd. Super bediening !!!

Wendy
Avis du: 25/04/2019
Wendy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten....

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten.

date score