Avis pour De Kleine Kauter

172 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.1
172 avis
date score
HermanDe Ruyter
Herman recommande ce restaurant pour:
Avis du  18/09/2017

Op de kabeljauw van het gegrilde vispannetje...

Op de kabeljauw van het gegrilde vispannetje na, was de kwaliteit van de maaltijden ok. De kabeljauw had geen smaak.

soniavanderwaeren
sonia recommande ce restaurant pour:
Avis du  17/09/2017

Gezellige avond met een lekker weekendmenu...

Gezellige avond met een lekker weekendmenu

ElsVandeberg
Els recommande ce restaurant pour:
Avis du  11/09/2017

Het is een prachtig restaurant. Vriendelijke...

Het is een prachtig restaurant. Vriendelijke bediening. Fijn om te vertoeven.

jorisvandereycken
Avis du  08/09/2017

te mijden!!

geen zelf kookervaring: opgewarmde dingen

ChristinaKinnaer
Christina recommande ce restaurant pour:
Avis du  08/09/2017

gezellig kader, vriendelijk personeel,vlugge...

gezellig kader, vriendelijk personeel,vlugge bediening

MarcSchoensetters
Marc recommande ce restaurant pour:
Avis du  08/09/2017

Zoals steeds doen Davy en het ganse team hun...

Zoals steeds doen Davy en het ganse team hun uiterste best om de klant te behagen. Nog steeds de lekkerste mosselen van gans de regio!

gilbert b.binon
gilbert b. recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/09/2017

lekker eten,goede bediening alleen wij zaten...

lekker eten,goede bediening alleen wij zaten met 8 personen aan de zijkant , rustig ,maar ze mogen de mensen daar niet vergeten, eens meer komen kijken zou misschien beter zijn .Zijn er geen ronde tafels voor 8personen , is altijd gezelliger. wij komen zeker terug.

GondaBruyninckx
Gonda recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/09/2017

We vonden het een gezellig restaurant en een...

We vonden het een gezellig restaurant en een enorme kaartkeuze, zeker voor ieders wat!!!

SandraMorren
Sandra recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/08/2017

Eten is wel lekker , wel jammer dat mijn eerste...

Eten is wel lekker , wel jammer dat mijn eerste keuze van voorgerecht niet te krijgen was mits de mozarella op was, daar zou toch rekening mee gehouden kunnen worden op een vrijdagavond.

Stefaan K.Kennis
Stefaan K. recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/08/2017

Te lang wachten op de gerechten...

Te lang wachten op de gerechten

date score