Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Ouvert 7/7 <br>de midi à 14h30 - 18 à 22h00
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.4 Basé sur 15 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
15 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Sara
Avis du: inconnu

Zeer zwakke en onvriendelijke service

Heel erg jammer dat de eigenaar(s) van de Lake zich blijkbaar niet bezig houden met hoe het loopt in hun restaurant. Kader en ligging zijn prachtig, eten was lekker ondanks een aantal fouten van het zaalpersoneel bij het noteren van de bestelling...personeel is helemaal niet betrokken, niet attent, ongeïnteresseerd, echt onvriendelijk...bij het hoofdgerecht waren er 4 mensen met steak, ober kwam het brengen met alvast 1 steak met de verkeerde saus, ik merkte dit op en zijn antwoord was: is dat erg? Met een blik van: 'je gaat het hier nu toch niet uithangen omdat de saus niet juist is'...echt zo vreselijk onbeschoft. Nog nooit meegemaakt! Nadien kwamen er nog 2 borden, ook verkeerde sauzen, uiteindelijk heeft er 1 iemand niet gekregen wat ze besteld had, na wat geswitch met de sauzen...en niemand die zich kwam verontschuldigen. De temperatuur binnen was onaangenaam warm...hebben dit gemeld maar ja...who cares??? We konden niet vlug genoeg buiten zijn...we hebben dan nog maar 30 min op de parking staan praten...Kort: ik ga hier zeker niet terug, echt teleurstellend!

Monique
Avis du: inconnu

Zaterdagmiddag 28 mei lunch met 4 personen....

Zaterdagmiddag 28 mei lunch met 4 personen. Kader : prachtig. Spijtig dat de kwaliteit van de keuken niet overeenstemt met de omgeving ... Een tip : Sergio Herman eens laten komen als coach !

placeholder
Daan
Avis du: inconnu
Daan recommande ce restaurant pour: Groupes

Vergeten?

Het uitzicht is mooi, decor oogt initieel aangenaam. Het eten was redelijk goed. De service is echter een zwakte. We hebben onze bestelling voor lunch tweemaal te geven. Na de eerste keer hebben we meer dan een uur moeten wachten, terwijl mensen toekwamen en vertrokken. Na meer dan 60 minuten kwamen ze vragen of we al besteld hadden want bestelling was nooit doorgegeven naar de keuken, dus dan hebben we een 2de keer alles moeten doorgeven. Alle begrip dat er zaken kunnen fout lopen maar de wachttijd tussen opname eerste bestelling en opmerking van probleem was zeer lang.

yvonne
Avis du: inconnu

NOOIT MEER!

Voor The Lake een restaurant werd was het gekend als The Lake Side Centre. Ik ben dan ook klant van het restaurant sinds het begin. Het kader is schitterend zeker in de zomer wanneer het terras open is. Verleden zaterdag echter was de service slecht, de suggesties kwamen niet overeen met wat op de website stond en daardoor was de keuze zeer beperkt, een persoon in de groep vroeg of het mogelijk was een "entree" mits supplement als hoofdschotel geserveerd te krijgen - antwoord NEE - of het dan mogelijk was de rijst weg te laten bij de hoofschotel - antwoord NEE, de zeeduivel was rauw en daardoor taai en moest terug naar de keuken, de saus van de eend was smaakloos, het darmkanaal van de scampis was niet verwijderd ..... we werden behandeld als vuil en dit in een restaurant waar de gemiddelde prijs per hoofdschotel tussen de 25 en 30 EUR bedraagt. Daarom NOOIT MEER. De chef van het restaurant, die wij al jaren kennen, heeft zich niet willen laten zien; hij was wel aanwezig maar weigerde te komen.

placeholder
Yves
Avis du: inconnu
Yves recommande ce restaurant pour: Groupes

Tok kader, maar culinair matig

Een gekookte, half rauwe steak,,een te ver gegaarde kreeft en een foute rekening, misschientegenslag maar dat was som van onze avond Jammer,want het lader is leuk en bediening OK

Marc
Avis du: inconnu

Prima keuken maar onvriendelijke bediening.

Op korte tijd verschillende maal gaan eten, zowel met klanten als familie, kwaliteit eten is zeker prijs/kwaliteit maar wat me telkens opvalt is de zeer onvriendelijke bediening van het personeel. Spijtig dat de eigenaar(s) van The Lake dit zelf niet opmerken want hierdoor blijven vele klanten weg. Spijtig !

Christophe
Avis du: inconnu

Leuk restaurant

Lekker eten, leuke service

placeholder
Jean-Marc
Avis du: inconnu

A very nice place...

...with very good food. And what a view !

Pieter
Avis du: inconnu

heerlijke steak mooie omgeving (terras zowat...

heerlijke steak mooie omgeving (terras zowat op het maar) sympathieke bediening

birgit
Avis du: inconnu

lekker en gezellig maar het ging razendsnel...

lekker en gezellig maar het ging razendsnel : onze fles champagne was amper half leeg of het voorgerecht was er al en na het voorgerecht volgde zo goed als onmiddellijk het hoordgerecht - na een goed uur stonden we alweer buiten en dat op een zaterdagavond - dan heb ik liever wat te wachten dan dit. Over de schotels niets anders dan lof en ook een zeer gezellige locatie.

Tous les avis de ce restaurant