Avis pour La Sciara

137 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.3
137 avis
date score
Tina
Avis du: 26/05/2018
Tina recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Voor het eerst gaan eten in la Sciara. Een...

Voor het eerst gaan eten in la Sciara. Een echte aanrader. Wij werden heel vriendelijk onthaald en de bediening was ook heel vlot en gemoedelijk. We hebben geweldig lekker gegeten. De goudbrasem in zoutkorst was werkelijk top en het ricottataartje met peer was een voltreffer. 10/10.

Elisabeth J.
Avis du: 23/05/2018
Elisabeth J. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

We werden alweer culinair verwend. Van hapje,...

We werden alweer culinair verwend. Van hapje, voorgerecht over hoofdgerecht en dessert, alles was met veel zorg, liefde en kunst klaar gemaakt. Een absolute aanrader!!!!

Chris D.
Avis du: 15/05/2018
Chris D. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We komen hier vaak eten, met twee, met vier,...

We komen hier vaak eten, met twee, met vier, met een groep. Wat betekent dat we super tevreden zijn: over het onthaal, de bediening, het heerlijke voedsel en de lekkere wijnen.

Chris D.
Avis du: 02/05/2018
Chris D. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

zoals altijd: hoffelijk, vriendelijk, superlekk...

zoals altijd: hoffelijk, vriendelijk, superlekker en heerlijke wijn.

Andre D.
Avis du: 01/05/2018
Andre D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ik ben reeds van de start-op van Sciara klant...

Ik ben reeds van de start-op van Sciara klant en ben steeds tevreden geweest vooral voor jet persoonlijk con,tact en de kleinschalige familiale aanpak. De keuken is zeer verfijnd Siciliaans wat mij persoonlijk aanspreekt. André H. Dhondt

Robert
Avis du: 28/04/2018
Robert recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker gegeten - originele schotels. Langere...

lekker gegeten - originele schotels. Langere wachttijd opgevuld met extra gerecht, aangeboden door het huis

luc
Avis du: 16/04/2018
luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker eten...

lekker eten

Cynthia
Avis du: 09/04/2018
Cynthia recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer vriendelijke en persoonlijke bediening....

Zeer vriendelijke en persoonlijke bediening. Verse producten en originele presentatie. Porties zijn eerder klein maar toch voldoende. Iets prijziger door de lekkere wijn.

Frank V.
Avis du: 05/04/2018
Frank V. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Steeds opnieuw verrassend lekkere gerechten...

Steeds opnieuw verrassend lekkere gerechten met een topservice !

placeholder
Sandra
Avis du: 02/04/2018
Sandra recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer lekker gegeten, goeie service....

Zeer lekker gegeten, goeie service.

date score