Budget
Pas de budget disponible
Heures d'ouverture
Maintenant fermé Heures d'ouverture
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
A propos de ce restaurant
Bij patisserie Manus te Brasschaat proberen we steeds vernieuwend, met eerste keuze dagverse producten en met veel precisie onze artikelen te presenteren. Dagelijks komt alles ’s morgen vers in de bakkerij te Brasschaat.

Het assortiment brood, patisserie, chocolade, ijs en nog vele andere lekkernijen worden allemaal in eigen huis bereid met de meest hoogstaande grondstoffen en verse ingrediënten. Dit blijft vooral nodig om de door het harde werken verdiende naam te blijven behouden.

Zo wordt er dan ook elke dag vernieuwend gedacht aan producten die nodig zijn om de vraag van de meest kritische en veeleisende klant op zijn wenken te kunnen bedienen. U stelt ons de vraag en wij proberen het uit te werken. Zoals u het al ergens anders kon lezen: in onze verschillende afdelingen worden op bestelling wonderen verricht en kan een mirakel ook, al zal dit een beetje meer tijd in beslag nemen.

BRASSCHAAT

Herman Janssens ging ervaring opdoen bij de meest gerenommeerde zaken in het Antwerpse tot zelfs het opsteken van recepturen van een bakkerij in Knokke.

Hij ging van de befaamde chocolatier Delrey in Antwerpen, bakkerij Van Hunsel in Ekeren Donk over patisserie Delafaille in Schilde tot een andere bakkerij André in Deurne om overal de knepen van het vak en zelfs dat ietsje meer te leren.

Ondertussen was het steeds uitkijken geblazen naar de geschikte locatie om zelf te starten met al de bagage die hij in die jaren had mogen opdoen bij de grote meesters in de branche.

Uiteindelijk werd, de toen nog koude bakkerij die zich bevond aan het huidige adres Bredalaan 491, overgenomen.

KAPELLEN

Een ruime hypermoderne winkel die alles heeft om iedereen de ultieme winkelervaring te laten genieten... Een regelmatig veranderend assortiment om onze klanten te laten proeven van wat onze patissiers, bakkers en chocolatiers allemaal in hun mars hebben…

Het nieuwste in onze winkel zijn de betaalautomaten waar zowel met munten als briefjes kan betaald worden. Onze winkelmeisjes werken daardoor hygiënischer en de teruggave klopt altijd. De persmachine is een ander stukje vooruitgang. U perst zelf uw sinaasappelsap, al dan niet bijgestaan door één van onze medewerkers. Verser kunnen wij het echt niet brengen…

Zaterdag en zondag worden in onze atelier elk uur verse pistolets gebakken. Om 16.00 uur komen de laatste keer vers gebakken krokante broodjes en pistolets uit de oven, een service die wij u graag geven.

MANUSBIS

MANUSBIS is een feit. Iedereen praatte er over maar nu is het eindelijk zo ver. Sinds 1 oktober is in onze nieuwe zaak in Kapellen, de verbruikerszaal op de eerste verdieping boven, Manus, geopend.

Stijlvol ingericht en met uitzicht op de terrastuin (in aanleg) kan je er een hapje komen eten. ’s Morgens vanaf half acht is er de mogelijkheid om te ontbijten. er is een zeer ruim ontbijtbuffet voorzien. Je kan de ochtend met “Veuve Clicquot” champagne inzetten als je dat wil.

Vanaf half twaalf starten we er met de lunch. Een beperkte kaart waar voorstelletjes als spaghetti, slaatjes en andere kleine hapjes in het oog springen. Naast deze klassiekers vindt u ook een volwaardig vlees- of visgerecht met dessert.

Na de middag is er de mogelijkheid om bij een koffietje een pannenkoek, wafel of een heerlijk ”Manus” dessertbord te nuttigen. Als je wil kan je een gebakje recht uit de winkel op je bord laten brengen. na een dag degustatieplezier sluiten wij de deuren samen met de winkel om zes uur.
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.4 Basé sur 393 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
393 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Peter
Avis du: 08/03/2020
Peter recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

topkwaliteit aan betaalbare prijzen en vriendel...

topkwaliteit aan betaalbare prijzen en vriendelijke bediening

kathleen
Avis du: 08/03/2020
kathleen recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekker, veel keus, alles vers. Top...

Heel lekker, veel keus, alles vers. Top

Evi
Avis du: 07/03/2020
Evi recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Topservice, Topgerechtjes, Toplocatie, gewoon...

Topservice, Topgerechtjes, Toplocatie, gewoon TOP

Paul
Avis du: 06/03/2020
Paul recommande ce restaurant pour: Couples

Prima service, vriendelijk behulpzaam personeel...

Prima service, vriendelijk behulpzaam personeel

Natacha
Avis du: 04/03/2020
Natacha recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer zeer lekker gegeten , perfecte kwaliteit...

Zeer zeer lekker gegeten , perfecte kwaliteit /prijs verhouding .Heel vriendelijke bediening .Mooi aangenaam kader . 10/10 en we komen zeker altijd terug

Werner
Avis du: 02/03/2020
Werner recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Omdat het lekker en vers was en de bediening...

Omdat het lekker en vers was en de bediening super vriendelijk.

ivo
Avis du: 29/02/2020
ivo recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij hebben onze huwelijkfeestje bij Manus gedaa...

Wij hebben onze huwelijkfeestje bij Manus gedaan. Fantastisch ingericht. Gezellig. Vriendelijk en hardwerkend personeel. Kortom top.

Anja
Avis du: 27/02/2020
Anja recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heel tevreden over het regelmatig bijvullen...

Heel tevreden over het regelmatig bijvullen van de aangeboden keuze enkel wat ontbrak is dat er niet gevraagd werd of er nog drinken ( koffie/ thee/....) moest zijn. Enkel bij de start gevraagd. Wat wel jammer was. Het aanbod van vers fruit was top.

Peggy
Avis du: 27/02/2020
Peggy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer lekker ontbijt, uitgebreide keuze....

Zeer lekker ontbijt, uitgebreide keuze.

Brent
Avis du: 23/02/2020
Brent recommande ce restaurant pour: Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Perfect ontbijt in een prachtig kader!Heel...

Perfect ontbijt in een prachtig kader!Heel vriendelijk personeel! We komen zeker terug!

Tous les avis de ce restaurant