Avis pour Hotel Van Der Valk Dennenhof

294 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
294 avis
date score
Jean V.
Avis du: 15/02/2019
Jean V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Ik kreeg niet wat ik besteld had. Nl het Varken...

Ik kreeg niet wat ik besteld had. Nl het Varkenshaasje met peperroomsaus. In plaats daarvan kreeg ik het varkenshaasje al "zwemmend" in een vleessaus en pepersaus in een potje. Wel lekker, maar niuet wat ik had gevraagd

Marina
Avis du: 15/02/2019
Marina recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We hadden de maandmenu gekozen en voor mij...

We hadden de maandmenu gekozen en voor mij waren de pittige gamba s supper lekker,zo ook de vis met de variatie groentjes waren subliem. Vroeger waren de groentjes altijd het zelfde en ben blij dat er nu eens iets anders gepresenteerd is.Mijn echtgenoot was heel tevreden over de steak en vond het sausje erbij iets minder,maar dat is natuurlijk kwestie van smaak. We zijn heel tevreden ook over de service van de jongeman aan onze tafel.

jean w.
Avis du: 15/02/2019
jean w. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

goede menukaart, bediening was uitstekend en...

goede menukaart, bediening was uitstekend en de opgediende gerechten waren prima

bruno
Avis du: 14/02/2019
bruno recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

het is altijd in orde en vriendelijk personeel...

het is altijd in orde en vriendelijk personeel

[anonymous]
Avis du: 12/02/2019
[anonymous] recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De bediening is in orde, de sfeer is goed....

De bediening is in orde, de sfeer is goed. Goede prijs /kwaliteit verhouding.

Tony
Avis du: 11/02/2019
Tony recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker en goede service...

Lekker en goede service

Ines
Avis du: 11/02/2019
Ines recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten Goede service Gezellig kader TOP!...

Lekker eten Goede service Gezellig kader TOP!

Ingrid W.
Avis du: 10/02/2019
Ingrid W. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening, voor- en hoofdgerecht mooi...

Vlotte bediening, voor- en hoofdgerecht mooi gepresenteerd ( iets te weinig groentjes bij de steak, steak goed gebakken en lekker mals ). Het was leuk zitten aan de ronde tafel en de witte huiswijn werd gesmaakt.

Sabrina R.
Avis du: 10/02/2019
Sabrina R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

het eten was super lekker.de bediening was...

het eten was super lekker.de bediening was goed en het personeel was vriendelijk. het is zeker voor herhaling om er terug naartoe te komen.

Johan
Avis du: 10/02/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prijs kwaliteit en service. Gezellige drukte...

Prijs kwaliteit en service. Gezellige drukte en bereikbaarheid (parkeren).

date score