Avis pour Lucy Chang Brasschaat

603 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.3
603 avis
date score
Matthy
Avis du: 10/12/2017
Matthy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

just...

just

Celien
Avis du: 09/12/2017
Celien recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Een heel vriendelijke bediening, goed eten...

Een heel vriendelijke bediening, goed eten in een mooi kader!

Lawrence
Avis du: 28/11/2017
Lawrence recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Ik heb geen BTW bon ontvangen, die moet nog...

Ik heb geen BTW bon ontvangen, die moet nog gemaild worden naar info@interdraft.be

Lynn
Avis du: 27/11/2017
Lynn recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Verantwoordelijke ober was onvriendelijk, er...

Verantwoordelijke ober was onvriendelijk, er was een groupon actie aan de gang, druk, weinig organisatie ovv reservaties, zaten dan ook op het ongezelligste plekje in het resto (alhoewel wij via de site hadden gereserveerd en een gezellige plek hadden gevraagd). Eten was best lekker, alleen de fish curry was extreem zout, smaak ok, maar overdreven zout, spijtig...

Patrick V.
Avis du: 26/11/2017

Onze reservatie was bevestigd via sms maar...

Onze reservatie was bevestigd via sms maar toen we ter plaatse aankwamen kregen we een hele verwarde uitleg en kwamen we tot de constatatie dat er geen tafel voor ons was vrij gehouden. We mochten al iets drinken aan de bar of op het verwarmde terras buiten. We moesten waarschijnlijk nog wel zeker half uurtje wachten. We waren met zes. Aan de bar stonden 2 stoelen vrij dus dat was geen optie. Er was daar trouwens amper plaats om met zes te zitten. En 5° buiten op het terras.....k weet niet dat vond ik een dom voorstel. We hebben dus NIET gegeten en zijn ergens anders naartoe gereden. Voor ons dus - 200 voor dit restaurant met onprofessionele mensen.

Brenda
Avis du: 09/11/2017
Brenda recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, prijs/kwaliteit, leuke setting......

Lekker eten, prijs/kwaliteit, leuke setting...

Nadine R.
Avis du: 06/11/2017
Nadine R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We zaten bij het raam waar op erg regelmatige...

We zaten bij het raam waar op erg regelmatige basis een uiterst irritant geluid werd geproduceerd. Je kreeg het gevoel alsof naast je een reuze grote vrachtwagen zijn motor liet draaien. We hebben verschillende diensters hierover aangesproken en de uitleg ging van het gebruik van de dampkap van de keuken in de kelder tot het opspringen van de koeling van de bar. We zijn vroeger vertrokken want het was onmogelijk om in deze 'trilling' te relaxen en een leuke avond te beleven ... erg jammer :-/ Hopelijk wordt deze feedback gepubliceerd zodat andere gasten op voorhand op de hoogte hiervan zijn. Mvg N Reymen

Andre V.
Avis du: 02/11/2017
Andre V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijke bediening, lekker eten en grote...

Vriendelijke bediening, lekker eten en grote porties

yves
Avis du: 25/10/2017
yves recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Wij hadden een bongo en deze werd niet meer...

Wij hadden een bongo en deze werd niet meer aanvaard aan de voorwaarde die vermeld waren , we kregen alleen het bedrag van de bongo box terug ! Tevens had ik vermeld dat het etentje ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouw was en daar werd geen aandacht aan geschonken .

Laila M.
Avis du: 20/10/2017
Laila M. recommande ce restaurant pour: Groupes

Gebakken scampi met mangosaus was smakeloos...

Gebakken scampi met mangosaus was smakeloos en heel saai terwijl dit een heel lekker gerechtje is. Tom ka kai had ik gevraagd of er een mogelijkheid bestond om die niet pikant te maken en dat werd mij dan ook beloofd. Uiteindelijk was die wel vrij pikant maar buiten dat zat er geen smaak in. Populaire plek, maar ik snap niet waarom

date score