placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Karin
Avis du: 24/06/2020
Karin recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Gezellig, lekker en fantastische bediening

Ben hier al meerdere keren geweest. In het begin verliep de bediening wat moeizaam (lang wachten, geen brood), wel altijd heel lekker en gezellig. Nu hebben ze achteraan ook een terras gemaakt en bij mooi weer staan alle ramen open. Super gezellige vakantiesfeer! De bediening was deze keer fantastisch. Hoewel er niet veel personeel was verliep alles vlekkeloos, met een glimlach. We merkten ook op dat er aandacht was voor de tafeldekking (servietten met logo naar je toe, mesje netjes erboven, bordjes allemaal mooi in zelfde richting), het netjes houden van de tafel tussen de gerechten. Deze vriendelijke bediening doet zoveel aan je restaurant beleving. We zeiden allemaal dat we nooit meer naar een resto zouden gaan waar er geen vriendelijke bediening is. Vaak nog belangrijker dan het eten. Maar dat was ook heel lekker :-). Wij komen zeker nog vaak terug!

Pascale
Avis du: inconnu

Een aanrader, zeker boven in het restaurant...

Een aanrader, zeker boven in het restaurant is het steeds gezellig.

ann
Avis du: inconnu

een heel leuk restaurant, lekker eten en een...

een heel leuk restaurant, lekker eten en een hele vriendelijke bediening, ook het interieur is heel knus en mooi. Wij komen zeker terug!

katherine
Avis du: inconnu

Echt lekker. We aten een botermalse Filet Pur,...

Echt lekker. We aten een botermalse Filet Pur, een salade Nicoise met verse tonijn, als dessert drie proevertjes van het huis. Echt een aanrader. Ook de bediening is heel tof.

Jef
Avis du: inconnu

ongelofelijke prijs/kwaliteit verhouding !...

ongelofelijke prijs/kwaliteit verhouding ! Zeer lekkere salades, alleen jammer dat de sfeer die binnen is gezet niet verder wordt getrokken tot bij het terras / sanitaire voorzieningen. maar eten was zeer lekker.

Tous les avis de ce restaurant