Avis pour Ruggeri

462 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
462 avis
date score
Sandy P.
Avis du: 17/02/2019
Sandy P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Prima, vriendelijke service! Lekkere gerechten!...

Prima, vriendelijke service! Lekkere gerechten!

Ludo
Avis du: 16/02/2019
Ludo recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

In het algemeen prima. Jammer van de lange...

In het algemeen prima. Jammer van de lange wachttijden. Geen uitleg over de wijnen. Dit kan beter, zeker voor deze prijs! Eigenaar was zeer vriendelijk.

Kris
Avis du: 16/02/2019
Kris recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eten was superlekker maar bediening kon...

Het eten was superlekker maar bediening kon beter. zo kregen al onze buurtafels bij het afrekenen een Limoncello aangeboden, en wij niet. We bestelden nochtans voor- en hoofdgerecht, wijnen, water en koffie. Ofwel bied je aan iedereen een drankje aan, ofwel aan niemand ?

Marie-Claire
Avis du: 16/02/2019
Marie-Claire recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

het eten is ongelooflijk lekker...

het eten is ongelooflijk lekker

Pascale H.
Avis du: 15/02/2019
Pascale H. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Goede verhouding prijs/kwaliteit. Efficiënte...

Goede verhouding prijs/kwaliteit. Efficiënte bediening. Verse producten, goed kruiding, lekkere wijnen. Ik was er voor een lunch en kom zeker terug. Echt verrassend lekker!

Eugene
Avis du: 15/02/2019
Eugene recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten schitterende sfeer gewoon top voor...

Lekker eten schitterende sfeer gewoon top voor Valentijn, maar ook zo zonder de thema avonden is het er zalig

Jessy O.
Avis du: 15/02/2019
Jessy O. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Heerlijk gegeten. Smaak explosie, alles mooi...

Heerlijk gegeten. Smaak explosie, alles mooi verzorgd, vriendelijke bediening. Live muziek ook heel fijn.

Anny
Avis du: 15/02/2019
Anny recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We hebben heel lekker gegeten en vooral ook...

We hebben heel lekker gegeten en vooral ook genoten van de mooie livemuziek.

Jenny D.
Avis du: 15/02/2019
Jenny D. recommande ce restaurant pour: Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het was heel gezellig,het eten was super lekker...

Het was heel gezellig,het eten was super lekker en de muzikant op de achtergrond was tof omdat erbij te doen.Wij komen zeker en vast terug.Bedankt aan heel jullie team

Ann
Avis du: 15/02/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lekker eten, mooi kader en gezellige sfeer....

Lekker eten, mooi kader en gezellige sfeer. Verhouding prijs/kwaliteit goed.

date score