Note moyenne des avis
6.7 Basé sur 75 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
75 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Pieter
Avis du: 27/01/2017
Pieter recommande ce restaurant pour: Gastronomie, Rapport qualité/prix

Verry fine fish! and wine. Good service...

Verry fine fish! and wine. Good service

Ivan
Avis du: 20/01/2017
Ivan recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer attente, vriendelijke bediening. Lekker...

Zeer attente, vriendelijke bediening. Lekker eten, goede keuze. Mooi kader. Aanrader. Ik kom zeker terug.

Isabel Domus Z.
Avis du: 18/01/2017
Isabel Domus Z. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Wij hadden iets te vieren , 25 jaar Zilveren...

Wij hadden iets te vieren , 25 jaar Zilveren Passer , Afspanning De Kroon was de ideale gelegenheid om dit te vieren. Zeer vriendelijke bediening en zéér mooi kader.

Kris
Avis du: 02/01/2017
Kris recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten (wild) was perfect klaar gemaakt....

Het eten (wild) was perfect klaar gemaakt.

Nico
Avis du: inconnu
Nico recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Tafel welk gereserveerd was stond niet klaar...

Tafel welk gereserveerd was stond niet klaar en hun bedoeling was om de kinderen en de volwassenen op verschillende tafels te zetten, dit zonder overleg met ons. Service was echt beneden alles. Onze kelner trachtte wel zijn best te doen maar stond er zo goed als alleen voor. Alles wat we vroegen werd vergeten en moest nogmaals gevraagd worden. Zelf toen we nog frietjes en een drankje bestelden werd enkele minuten later gewoon de tafel afgeruimd !! Ik vond het heel jammer daar we toch met een tafel van 13 personen waren voor een verjaardag, wat een tegenvaller !! De verjaardag eindigde in mineur !! Weggegooid geld !! Koffie en dessert zijn we dan maar uiteindelijk bij ons thuis gaan eten daar we zo snel mogelijk uit het restaurant wilde !! De laatste keer in mijn leven dat ik daar binnen stap zolang de zaak niet zal worden overgenomen door andere mensen !! Spijtig want de Kroon was toch altijd een begrip in Brasschaat.

Kees D.
Avis du: inconnu
Kees D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Na onze bestelling heeft het een uur geduurd...

Na onze bestelling heeft het een uur geduurd eer deze op tafel stond. Toen we vroegen waarom het zo lang duurde werd er gezegd dat het druk was in de keuken, terwijl toen wij bestelden er maar 3 tafels bezet waren en er daarna andere gasten wel eerder hun eten kregen. Wij denken eerder dat men vergeten had onze bestelling door te geven. Dat verklaard misschien ook waarom de ribbetjes niet goed gegaard waren en we de restjes frites kregen, harde rest stukjes en geen goed gebakken frites. Dat er fouten worden gemaakt is menselijk, maar wees ten alle tijden eerlijk tegenover je klanten. Ik lees op uw website dat u zelf uw ribbetjes marineert, maar misschien kunt u beter uw aandacht vestigen op een goede bereidingswijze. Het is en blijft onze mening en wellicht zijn er genoeg andere tevreden klanten, maar e.e.a. voldeed nu eenmaal niet aan onze verwachting.

JacquelineBoddaert B.
Avis du: inconnu

I visited De Kroon already many times, but...

I visited De Kroon already many times, but this time I liked it a little bit extra, wonderful furniture, extremely inviting, good food, quick and friendly service. Love it and will be back !!!!

Katrin
Avis du: inconnu

De botervis van een van onze familieleden heeft...

De botervis van een van onze familieleden heeft haar zeer maagziek gemaakt. Wij zijn zeker dat het de vis was. Niemand anders was ziek en de andere 3 gerechten waren top- dus ik denk dat het maar en accident was met de vis. Service was ook niet goed- restaurant niet vol maar mijn man heeft tafel moeten verlaten en bediener halen voor iets te bestellen om te drinken. Wij komen af en toe maar dit was beneden het normale niveau voor de kroon. Wij zij gewoon aan en hogere standard en waren teleugestelld. De welkom ontvagst was top, kan niet beter.

Wieland R.
Avis du: inconnu

Lekker gegeten, prima bediening...

Lekker gegeten, prima bediening

Stefan
Avis du: inconnu

Het was lekker en ongedwongen... Roze kerstboom...

Het was lekker en ongedwongen... Roze kerstboom is wel wat kitcherig.... ;-)

Tous les avis de ce restaurant