placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi - Mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.0 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Dirk
Avis du: inconnu

Niet de eerste keer dat we hier komen , het...

Niet de eerste keer dat we hier komen , het eten is nog steeds van prima kwaliteit met een waaier aan verrasende combinaties ,zoals gebruikelijk vriendelijke bediening , jammer dat je soms wat TE lang moet wachten tussen de verschillende gangen , niettegenstaande komen we hier graag terug , Lekker eten voor een redelijke prijs !!!! Vooral de visgerechten kunnen ons steeds bekoren .

Myriam
Avis du: inconnu

Al verschillende jaren komen wij heel graag...

Al verschillende jaren komen wij heel graag in de Zilverden. Het interieur heeft pas een opknapbeurt gekregen en het ziet er weer allemaal fris uit. Het eten is er nog steeds uitstekend al is de verhouding prijs/kwaliteit voor sommige gerechten niet altijd correct. Dagelijks wisselende lunch is dan weer veel kwaliteit voor weinig geld. De Zilverden blijft een prima adres.

Elise
Avis du: inconnu

Laatst met 2 vriendinnen gaan eten. Men eet...

Laatst met 2 vriendinnen gaan eten. Men eet in een huiselijke sfeer, rokers en niet-rokers worden prima van elkaar gescheiden. Gerechten aan schappelijke prijzen en zeer lekker al is de kaart wel niet erg groot. We waren om 23h30 de laatste die opstapten maar werden op dat moment wel buitengekeken, zo van ...betaald en nu ophoepelen !

Myriam
Avis du: inconnu

Nog altijd het beste restaurant in de wijde...

Nog altijd het beste restaurant in de wijde omgeving wat prijs/kwaliteit betreft. Zowel eten, opmaak schotels, bediening ... Wij zijn zeer tevreden regelmatige klanten.

Tous les avis de ce restaurant