Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€
Heures d'ouverture
Maintenant fermé Heures d'ouverture
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.5 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Pieter
Avis du: inconnu

Geen tweede keer

Hier gegeten in december 2013 en absoluut niet tevreden. Eten was koud en slecht afgekruid, filet pur (die toch duur genoeg was) was niet de bakwijze zoals ik gevraagd had. Dessert was wel goed. Bediening was kortaf en mijn vrienden en ik hoorden regelmatig mensen ruzie maken in de keuken. Niet echt gezellig dus om te tafelen. Ons zie je hier niet mee!

linda
Avis du: inconnu

het adres waar de hond mee welkom is.

Het was ons eerste bezoek aan dit restaurant. De hond was meer dan welkom, er was direct een bakje water voor hem. Het voorgerecht miste wat kruiding. Spijtig waren ze niet komen vragen naar de bakwijze van het vlees van her hoofdgerecht. Verder was het een mengeling van klassiek en gewaagd.Het dessert was overheerlijk!! Voor het ganse team doe zo verder en wij komen zeker terug!!!

Ton
Avis du: inconnu

Uitstekend en heerlijk

We hebben reeds meerdere keren in dit restaurant gegeten en het was en is nog steeds goed en uitstekend eten daar. Op 8 oktober j.l. hebben mijn vrouw en ik daar gegeten vanwege onze 36e trouwdag en het menu was uitmuntend. Het personeel is, zoals altijd, vriendelijk en behulpzaam. We werden bij aankomst verwelkomt door het personeel en ook door de eigenaresse. Het was een heerlijke avond die zeker nog vervolg zal krijgen. Ton & Jenny STADHOUDER

Tous les avis de ce restaurant