Avis pour Faim!

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Leen
Avis du: 14/03/2020
Leen recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het was super lekker!! We hebben ervan genoten!...

Het was super lekker!! We hebben ervan genoten!! Sterkte voor de komende 'Corona-sluitingsweken'. Hopelijk vinden jullie een oplossing d.m.v. uithaal- of delivery-mogelijkgeden.

Ellen
Avis du: 13/03/2020
Ellen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was weer een erg lekker dagmenu!!...

Het was weer een erg lekker dagmenu!!

Kurt
Avis du: 06/03/2020
Kurt recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Wederom lekker menu en vriendelijke correcte...

Wederom lekker menu en vriendelijke correcte bediening.

Geert
Avis du: 06/03/2020
Geert recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie

De locatie verrast, je komt binnen in een 'gewo...

De locatie verrast, je komt binnen in een 'gewoon' gelijkvloers appartement. Je voelt je onmiddellijk 'thuis'. Je zit in uitstekende stoeltjes. De akoestiek perfect gedempt. Je wordt met de glimlach ontvangen en bediend.én geniet van verzorgde, verfijnde en mooi gepresenteerde gerechtjes. Absolute aanrader!

Bruno
Avis du: 25/02/2020
Bruno recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Schitterende prijs/kwaliteit....

Schitterende prijs/kwaliteit.

Kris
Avis du: 21/02/2020
Kris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zoals steeds een fijne suggestie voor de lunchm...

Zoals steeds een fijne suggestie voor de lunchmenu (wel niet altijd up-to-date op de website). Het eten wordt lekker klaar gemaakt en mooi gepresenteerd op de borden. Alles héél vers en zelf bereid. (dit laatste is soms wel aan de schorten te zien als het eten op tafel komt) Heel vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug.

Anne
Avis du: 20/02/2020
Anne recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Fijn verzorgde en lekkere gerechten. Vriendelij...

Fijn verzorgde en lekkere gerechten. Vriendelijke bediening. Zachte muziek op achtergrond.

paul
Avis du: 07/02/2020
paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

fijne gerechten klaargemaakt. prettige sfeer...

fijne gerechten klaargemaakt. prettige sfeer en goede wijnen.

Sigal
Avis du: 06/02/2020
Sigal recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Was too! Het eten, de bediening, de Barbell...

Was too! Het eten, de bediening, de Barbell gin en dat dessert, hemels!!!! Daar ging mijn dieet

Chantal
Avis du: 30/01/2020
Chantal recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst en bediening. Goede...

Vriendelijke ontvangst en bediening. Goede lunch menu (voorgerecht misschien iets te zout) Hier komen we zeker terug

date score