Avis pour Oud-edegem

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Eva
Avis du: 07/12/2019
Eva recommande ce restaurant pour: Groupes

Erg rumoerig, zeer benepen plaatsen. De Brussel...

Erg rumoerig, zeer benepen plaatsen. De Brusselse wafel kost 5€ volgens hun kaart en 6€ op de rekening. Voor een droge wafel zonder meer is dit te duur. Een keer, nooit meer.

peter
Avis du: 25/02/2020
peter recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goed prijs- kwaliteit; vriendelijke, snelle...

Goed prijs- kwaliteit; vriendelijke, snelle en vlotte bediening. Er werd rekening gehouden met mijn vraag voor een rustige tafel.

Kris
Avis du: 25/11/2019
Kris recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker gerecht; vlotte bediening, heerlijke...

Lekker gerecht; vlotte bediening, heerlijke mocktail. Het koelde binnen wel af, zodat we er niet voor kozen om koffie te nemen, maar elders te gaan opwarmen!

Danielle
Avis du: 28/01/2020
Danielle recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijke bediening, flexibele instelling...

Vriendelijke bediening, flexibele instelling en heel lekker gegeten. Verse ingrediënten en lekker bereid.

Jef
Avis du: 24/01/2020
Jef recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Vriendelijke service, lekkere slaatjes...

Vriendelijke service, lekkere slaatjes

Bernard
Avis du: 20/12/2019
Bernard recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ben er met m'n moeder komen eten (85 jaar)...

Ben er met m'n moeder komen eten (85 jaar) ; en zij is er zot op. Een 85-jarige wordt niet overal met open armen "aanvaardt". Op sommige locatie's worden we inderdaad buiten gekeken (past niet bij het overige clienteel). Bernard

hug
Avis du: 20/12/2019
hug recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prima bediening, prima eten, wat wil je nog...

Prima bediening, prima eten, wat wil je nog meer.

Kris
Avis du: 16/12/2019
Kris recommande ce restaurant pour: Groupes

Lekker gegeten, gezellig zitten...

Lekker gegeten, gezellig zitten

HILDE
Avis du: 05/11/2019
HILDE recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Dit was al de 6de keer dat ik hier kwam eten...

Dit was al de 6de keer dat ik hier kwam eten en ook nu weer was de service prima, het gerecht super lekker en prima prijs/ kwaliteit verhouding. Een echter aanrader. Wil je zeker zijn van een plek reserveer dan.

Geens
Avis du: 05/11/2019
Geens recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

eten was super lekker en vriendelijke en degeli...

eten was super lekker en vriendelijke en degelijke bediening .

date score