Avis pour De Drie Sei-zoenen

48 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.7
48 avis
date score
Urbain
Avis du: 10/06/2019
Urbain recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het aangenaam kader, de vriendelijke bediening...

Het aangenaam kader, de vriendelijke bediening en de kwaliteit van het eten.Het is een plaats waar men in alle rust aangenaam kan tafelen.

Hilde
Avis du: 20/03/2019
Hilde recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Knus restaurant om heel goed te eten....

Knus restaurant om heel goed te eten.

Marleen
Avis du: 02/03/2019
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Gezellig kader waar je als goede buur te gast...

Gezellig kader waar je als goede buur te gast bent. Vriendelijke bediening en lekker en voldoende eten.

Xavier V.
Avis du: 07/02/2019
Xavier V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, aangename bediening en toffe retro...

Lekker eten, aangename bediening en toffe retro-omgeving. Spijtig dat de menukaart nogal beperkt is (vleesgerechten) en niet regelmatig wordt aangevuld en/of gewijzigd..

Geert
Avis du: 20/01/2019
Geert recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Familiale sfeer en lekker eten....

Familiale sfeer en lekker eten.

Lies
Avis du: 12/01/2019
Lies recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke bediening. Toen ik zei dat...

Zeer vriendelijke bediening. Toen ik zei dat ik zwanger was, werd mijn slaatje extra gewassen en groentjes geschild.

danny
Avis du: 03/11/2018
danny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Elk gerecht was heel erg lekker. Vispannetje.,...

Elk gerecht was heel erg lekker. Vispannetje., eend in korst en steaks waren top. Huiswijn prima. Relaxte familiale sfeer We waren met 7 en allemaal "heel content". We komen er terug.

Brigitte
Avis du: 20/10/2018
Brigitte recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke bediening in een...

Lekker eten, vriendelijke bediening in een gezellig kader

Nadine
Avis du: 02/10/2018
Nadine recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

lekker en zeer vriendelijke bediening...

lekker en zeer vriendelijke bediening

Mireille
Avis du: 01/07/2018
Mireille recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het is een vriendelijke bediening. Het eten...

Het is een vriendelijke bediening. Het eten is goed en voldoende. Maar er is niet zo'n goede organisatie, je zag dat de afwas was opgestapeld in de keuken en op tafel in het restaurant. Diegene die bediende begon ook te eten, terwijl we nog zaten te wachten om te betalen. Het moet van ons niet allemaal zo deftig, maar een beetje je kleding aanpassen ipv in short rond te lopen, mag wel. Besluitend: een beetje meer professioneel je restaurant runnen. Nu leek het soms wat familiebezoekachtig, ook leuk, maar niet als je op restaurant gaat.

date score